Olet täällä: Peruukkipalvelu
020 757 11 50

            Helmi hiusmesta-40 Peruukki-2


Yksilöllinen peruukkipalvelu Sinulle

KC Clinicin peruukkipalvelun toimintaperiaatteena on yksilöllinen ja asiakaslähtöinen palvelukokemus ja markkinoiden laadukkaimmat peruukit. Peruukkipalvelut toimii KC Clinicin toimipisteessä Tampereella.
Peruukki on hyvin henkilökohtainen väline yksilölliseen käyttöön. Palvelemme peruukkitarpeissa yksilöllisesti ja asiakkaan omista lähtökohdista. Saat kauttamme laadukkaat peruukit, peruukkien hoitotuotteet ja ohjeet peruukin hoitoon ja huoltoon päivittäiskäytössä.

Kohdatessasi elämäntilanteen, jossa koet peruukin tarpeen ajankohtaiseksi, voimme yhdessä ratkaista tarpeesi. Valittavanasi on peruukki laajasta mallistosta. Meillä myös uusi skandinavinen Hair Gamou Flage peruukkimallisto, jossa korostuu luonnollisuus ja peruukin hienolaatuisuus. Peruukkimalleja on paljon ja siksi kartoitamme ensin mallin ja ominaisuudet millainen peruukki halutaan. Tämän jälkeen sovimme sovitusajan, jolloin peruukki muotoillaan asiakkaalle sopivaksi ja kerrotaan hoito-ohjeista sekä peruukin käytöstä.

Hinnoittelu:

Peruukit (keinokuitu sekä aitohiusperuukit) ja peruukkitarvikkeet ovat hyvin eri hintaisia. Tarjoamme sinulle palveluja omista lähtökohdistasi. Laadukkailla peruukkien hoitotuotteilla ja säännöllisellä huollolla peruukki säilyy pidempään uuden veroisena.

KC Clinic peruukkipalvelut, peruukkiasiantuntija Terhi Päivärinta

Terppana

Halutessasi henkilökohtaisen ja huomaamattoman palvelun, KC Clinic yksityissairaala on paras valinta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin maksusitoumus sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palveluseteli, joka on annettu peruukkipalveluihin, käy KC Clinicin peruukkipalveluissa maksuvälineenä

AJANVARAUS
puh. 020 757 11 50

AJANVARAUS PALVELEE
Ma 9.00-17.00
Ti-Pe 8.00-17.00

Peruukkivideoon tästäKysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
info@kc-clinic.fi

Palvelemme
maanantaisin 9-17.00
ti-pe klo 8.00-17.00
Kesäaikaan 6.6. - 12.8. 9:00-17:00

Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50