Olet täällä: Hoidot > Esteettiset hoidot
020 757 11 50

Esteettiset hoidot ovat ei-kirurgisia ulkonäköön vaikuttavia hoitoja. Hoidot voivat olla sekä terveyteen että sairauksien hoitoon tai ulkoiseen olemukseen vaikuttavia hoitoja. Esteettiset hoidot voivat kohdistua joko yksittäisen ulkonäöllisen tekijän hoitamiseen tai voivat vaikutukseltaan olla hyvin laajoja, kokonaisvaltaisia hoitoja niin ulkonäön, hyvinvoinnin kuin elämänlaadun kannalta. Tavanomaisia hoitoja ovat ihon laadun parantaminen eri menetelmin, iän tuomien muutosten ei-kirurgiset hoidot, vartalon muotoilu ei-kirurgisin menetelmin ja painonhallinta.
Jokainen hoitokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti sinua varten.

Restylane 01 0181 LR web Logo

Koulutusklinikka

Heikki Kupi toimii kouluttajana suomen injektiohoitoihin erikoistuville lääkäreille ja sairaanhoitajille sekä Azzalure botuliinivalmisteen, että Restylane täyteaineiden osilta.

Kupi työskentelee myös kouluttajana niin esteettisessä plastiikkakirurgiassa kuin tietyissä erityishoidoissa sekä on mukana järjestämässä alan koulutusta ja luennoimassa eri tilaisuuksissa alaan liittyen.

Klinikkamme toimii koulutusyksikkönä esteettisissä toimenpiteissä plastiikkakirurgiaan erikoistuville lääkäreille yliopistosairaala TAYS:n kanssa. KC Clinicillä on koulutussopimus ainoana yksityisenä klinikkana Suomessa.

Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä