Olet täällä: Hoidot > Esteettiset hoidot > CryoPen
020 757 11 50

 

CryoPen vie kryo-jäädytyshoidon uudelle tasolle!

Nyt nopeasti ja helposti eroon pienistä ihomuutoksista: varsiluomista, rasvaluomista tai maksaläiskistä Cryopen-jäädytyksellä.

Fiiliskuva cryopen

Cryopenillä voidaan hoitaa mm. varsiluomia vartalolla sekä kasvoilla ja kaulalla, rasvaluomia kasvojen alueella.
Varsiluomille riittää useimmiten yksi hoitokerta ja jäädytyshoito on nopeaa ja lähes kivutonta. Luomia voidaan poistaa useimpien hoitojen yhteydessä, ja niiden paranemisaika on n. viikko. Rasvaluomet sen sijaan saattavat tarvita useamman hoitokerran.

Aluksi hoidettava kohde turpoaa ja turvotus kestää n. 3 päivää. Tämän jälkeen hoidettu alue näyttää melko samalta kuin käsittelyyn tullessa. Sen jälkeen alueelle muodostuu rupi, ja kun rupi tippuu, tippuu myös jäädytetty kohde.
Hoito on täysin turvallista terveelle iholle. Ruven tippumisen jälkeen alueella voi olla pientä punoitusta joka paranee muutamassa kuukaudessa.

Hoitoalueet:

  • Varsiluomi
  • Pienet Maksaläiskät
  • Rasvaluomi

CryoPen tarjoaa mahdollisuuden kryo-hoitoihin erittäin helposti, tarkasti ja edullisesti. Cryopenissa käytetään paineistettua N2O:ta, jonka lämpötila -89 astetta on riittävä useimpiin toimenpiteisiin. Laitteella voidaan hoitaa turvallisesti ja tarkasti.
Tuotteella on CE- ja FDA-hyväksyntä.

Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä