Olet täällä: Hoidot > Esteettiset hoidot > Kasvoille
020 757 11 50

FaceTite - kasvojenkohotus- ja ihonkiinteytyshoito

BodyTite menestyshoito maailmalta sai seurakseen mullistavan FaceTite - hoidon.


  • onko ihosi hieman löysä tai roikkuva?
  • näkyykö leukaperien kudoslöysyys –”hamsteripussit”?
  • masentaako pystyjuonteet huulien ympärillä?
  • kiusaavatko sinua silmäpussit ja juonteet silmän ympärillä?

FaceTite voisi olla ratkaisu ongelmiisi.FaceTite RF ihonalainen kiinteytysmenetelmä

FaceTite on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssijärjestelmällä lämmitetään ihoa ihonalaisesti. Hoito kohottaa, kiinteyttää ja lisää kasvojen ihon ja kudoksen kimmoisuutta. FaceTite käytetään usein ihon kiinteytykseen, tosin rasva on myös helposti poistettavissa esimerkiksi leukaperien ja nasolabiaalijuonteiden alueilta. FaceTite on suunniteltu erityisesti kasvojen alueelle. Se ei vahingoita rasvakerrosta eikä muitakaan lähellä olevia herkkiä alueita.

FaceTite tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tuloksia on nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen ja muutaman päivän kuluessa, kuitenkin lopulliset tulokset näkyvät 3-6 viikon kuluessa ihon uuden kollageenin muodostuessa ja turvotuksen laskiessa.

FaceTite toimenpiteen yhteydessä voidaan tehdä paikallisesti Fractora hoitoa jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ihon ala- että yläpuolelta. Tällä yhdistelmällä saadaan merkittäviä tuloksia!

FaceTite toimenpidettä klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

TCA kuorinta

Voimakas ihon pintaa uudistava, ihon väriä ja arpia tasoittava hoito. TCA voidaan tehdä herkällekkin iholle. Iho toipuu TCA-kuorinnasta viikon kuluessa. Toipumisaikana vanha iho hilseilee pois. TCA kuorinnalla kuoritaan pigmenttimuutoksia (maksaläiskät), pintakuivaa ja auringon vaurioittamaa ihoa, aknearpia ja sitä tehdään myös nuorennushoitona.

TCA- kuorintaan sisältyy kaksi hoitokertaa n. kk välein ja upeat kotihoitotuotteen (arvo 200€). 

Ihoa tulee suojata hyvin auringolta 1kk TCA-kuorinnan jälkeen.

TCA mainos

Silhouette Soft

Silhouette Soft® on uusi menetelmä kasvojen volyymin palauttamiseen. Menetelmä perustuu luonnolliseen ja kokonaan biohajoavaan lankaan jossa on pieniä kartioita. Toimenpide on nopea ja tehdään ilman viiltoja. Asiakas voi palata arkirutiineihin heti toimenpiteen jälkeen. Toimenpiteeseen voidaan tarvittaessa yhdistää myös täyteaineita.


Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä