020 757 11 50

Radiofrekvenssihoidot

Anti-age, ihon kiinteytykseen, juonteiden hoitoon, akne arpien tasoitukseen, ihon vahvistamiseen

Freeze-hoito

Uusinta teknologiaa hyödyntävä Freeze-hoito vartalon muokkaukseen, ihon kiinteytykseen ja selluliitin poistoon!

Freeze hoitaa tehokkaasti vartalon ja kasvojen eri alueita. Hoidoilla voidaan silottaa ryppyjä ja juonteita kasvojen ja kaulan alueelta. Ajan myötä valahtaneet posket, löysentynyt kaulan iho ja kaksoisleuka ovat tavallisimpia hoitokohteita.

Freeze-hoito tehoaa hyvin myös olkavarsien, vatsan, reisien ja polvien veltostuneeseen ihoon. Se sopii myös raskauden, laihdutuksen tai rasvaimun jälkeiseen ihon veltostumisen hoitoon sekä tehoaa selluliittiin, joka näkyy ns. appelsiini-ihona. Freeze-hoidolla on saavutettu hyviä tuloksia myös raskausarpien hoidossa.

Hoidossa radioaaltojen aikaansaama lämpövaikutus lisää ihon kollageenisäikeiden määrää ja parantaa näiden laatua, mikä auttaa ihoasi kestämään paremmin tuleviakin haasteita.

Rentouttavaa hoitoa

Hoidot ovat nopeita ja tehokkaita! Yksi hoitokerta kestää 10-60 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on hoitoja suositeltavaa ottaa 1-2 kertaa viikossa. Hoidot ovat turvallisia! Ne eivät vaadi jälkitoipumisaikaa tai etukäteisvalmisteluja, eivätkä aiheuta kipua tai särkyä.

Hoito alkaa hoidettavan ihoalueen puhdistuksella. Hoidon aikana hoitaja kuljettaa hoitoalueen mukaan valittua hoitopäätä iholla kevyesti, pienin pyörivin liikkein. Radiofrekvenssihoidolla ihoon johdettu energia lämmittää ihoa ja ihonalaista kudosta 2 cm:n syvyyteen asti. Rasvasolut lämpenevät ja kutistuvat sekä iho kiinteytyy. Hoito tuntuu rentouttavana hierontana ja miellyttävänä lämpönä. Hoidon jälkeen iholla on punoitusta joka laskee nopeasti.

Rentoutushetki vaikka kesken työpäivän!

Venus Freeze FashionWeekCampaignAd 01Venus Freeze Fitness Ad 03Venus Freeze Poster

Fractora RF: ihon kiinteytykseen, juonteiden hoitoon ja aknearpien tasoittamiseen

Fractora uusi käänteentekevä hoito joka mahdollistaa juonteiden ja löysän ihon kiinteytyshoidon. Toimii erityisen hyvin pystyjuonteisiin huulien ympärillä, kulmakarvojen välisiin juonteisiin, alaluomiin, akne- ja vesirokkoarpiin sekä kädenselkiin.

Fractora perustuu radiofrekvenssienergiaan. Radiofrekvenssienergia kulkee pienten neulojen kautta iholle lämmittäen sitä. Ihon alle johdettu lämpö kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Iho puudutetaan hoidettavilta ihoalueilta, jolloin hoito on miellyttävämpi.

Fractoraa voidaan käyttää FaceTiten yhteydessä, jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ihon ala- ja yläpuolelta. Tällä yhdistelmällä saadaan huomattavia tuloksia!

Fractora hoidon jälkeen ihoa tulee suojata auringolta kuukauden ajan. Fractoran jälkeen on suositeltavaa ottaa käyttöön Post-operatiivinen hoitovoide.

ReFacing

Tehokas anti aging -hoito RF -menetelmällä!

ReFacing on ei kirurginen, paikallinen, juonteita tasoittava ja pehmentävä hoito. Hoidossa radioaallot ulottuvat dermikseen asti parantaen ihon rakennetta muodostamalla ja stimuloimalla kollageenin ja elastiinin uudelleensyntyä. Radioaallot tuodaan iholle elektrodin kautta. ReFacing -menetelmää voidaan käyttää myös sarjahoitona alaluomien turvotuksen/pullotuksen tasoittamiseen.

ReFacing on turvallinen menetelmä tulokselliseen hoitoon niin naisille kuin miehille! Tulokset ovat nähtävissä jo välittömästi ja tulosten kehittyminen jatkuu jopa kuuteen kuukauteen asti viimeisen hoidon jälkeen. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan sarjahoitona.

Hoidon jälkeen ei ole jälkitoipumista, normaalia elämää voi jatkaa heti. Hoidettu ihoalue punoittaa, jopa voimakaastikkin, välittömästi hoidon jälkeen mutta laskee ihon rakenteesta riippuen hyvinkin nopeaan.


Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä