020 757 11 50


Jasmi Qvick

Tavoitteena kiinteytyminen tai painonpudotus? Lihasmassan kasvatus tai muotojen hankkiminen? Pirteämpi olo ja eroon ryhtiongelmista ja jäykkyyksistä? Kenties haaveissa fitnesskilpailut jonakin päivänä? Tai kenties ylläpitää vartalohoidoissa saatuja tuloksia? On hyvinvointiin ja terveyteen liittyvä unelmasi mikä vain, niin personal trainer Jasmi Qvick rakentaa sinulle työkalut muuttaa unelma suunnitelman kautta tavoitteeksi ja lopulta todeksi.

Jasmi Qvick on kasvatustieteiden maisteri (liikuntalääketieteen perusopinnot) ja FAF:n lisenssoitu personal trainer sekä bikini fitness -urheilija, jolla on taskussaan SM-mitali vuodelta 2013 sekä kansainvälistä arvokisakokemusta fitnesslajien parissa. Jasmille tärkeää on lähteä liikkeelle kunkin asiakkaan henkilökohtaisista toiveista, suunnitella lähtötilanteen pohjalta yksilöllinen ohjelma kohti tavoitteita ja innostaa sekä motivoida myös mentaalivalmennuksen keinoin matkalla tuloksiin. Jasmi tapaa nyt asiakkaita KCClinicin tiloissa ajanvarausperiaatteella ja sopimuksen mukaan. Tarjolla on valmiita paketteja ja niitä voi rakentaa myös toiveiden pohjalta. Varaa aika tutustumiskäynnille!

Jasmin henkilökunta kuva

Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä