020 757 11 50

DMK SKIN REVISION™ - hoidot

DMK-Treatments-Facials-Perth-Skin-Care-Australia-Clinics-Westfield-Whitfords-and-Carousel-

DMK Skin Revision™-konsepti perustuu ihon oman toiminnan vahvistamiseen.

DMK Skin Revision™-hoidot soveltuvat eri ihotyypeille. Hoidot räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisillä kasvohoidoilla sekä omalle ihotyypille sopivilla kotihoitotuotteilla.

Entsyymit ovat luonnon omia biologisia katalysaattoreita, jotka:

  • Lisäävät solujen hapensaantia
  • Auttavat kuntouttamaan solujen ja kudoksen toimintaa
  • Hajottavat kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti
  • Kiinteyttävät ihoa tehostamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa

DMK tarjoaa tehokkaan luonnollisen, ihon itsensä tunnistavan uudistumisohjelman, joka sopii kaikille iästä, ihon huolenaiheesta tai geneettisestä taustasta riippumatta. Iho tunnistaa itsensä kaltaiset hoitotuotteet ja lähtee näin mukaan aktiivisempaan toimintaan.

Mullistuksellinen DMK -konsepti POISTO- JÄLLEENRAKENNUS-SUOJAUS ja YLLÄPITO- pyrkii löytämään jokaisen yksilön omalle biokemialle sopivan ihontoimintamenetelmän. Kasvipohjaiset paramedikaaliset tuotteet saavat aikaan pitkäaikaisia muutoksia ihossa solutasolla ja hoitolahoidot tuovat ensiluokkaisia esteettisiä tuloksia.

Paramedikaalinen hoito vaikuttaa ihon rakenteeseen ja toimintaan. Kosmeettiset hoidot vaikuttavat ihon pinnalla, paramedikaalinen hoito puolestaan vaikuttaa ihoon sisäisellä solutasolla ja parantaa sen toimintaa. Ihon kunnon koheneminen on heti nähtävissä ja sarjahoidolla saadaan ihon oma toiminta tuottamaan tuloksia, oli sitten kyseessä uurteet, kuivuus, rosacea tai akne.

DMK tekee läheistä yhteistyötä lääkäreiden kanssa asiakkaiden valmistelussa kauneuskirurgisiin operaatioihin. Asiakkaalle räätälöidyt paramedikaaliset ja ihoa kuntouttavat hoidot, jotka tehdään ennen operaatiota ja niiden jälkeen, parantavat tuloksia merkittävästi ja takaavat paremman asiakastyytyväisyyden.

Hoito on myös ihanteellinen kertahoitona ennen tärkeää päivää.

Palauta ilo ja nuorekkuus kasvoillesi.

DMK-ihoterapeutti ja hyvinvointivalmentaja Mia Korpi tekee videossa hemmottelevan Danné-entsyymikasvonhoidon. Katso ja varaa aikasi omaan hemmotteluusi. Katso video tästä
Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
info@kc-clinic.fi

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7 

Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50