020 757 11 50

Layer1women

Kasvohoidot

Valikoimissamme on erilaisia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka perustuvat uusimpiin tutkimuksiin ja tulokselliseen hoitoon. Kosmetologimme ovat koulutettuja ihonhoidon ammattilaisia jotka suunnittelevat hoidot aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaan.

KC: lla on myös omia hoitokokonaisuuksia, jotka on todettu toimivan tehokkaasti 

Happokuorinnat

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho- ongelmien hoidossa
Kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen ja tasoittumiseen parhaiten.

Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa:

 • juonteita ja ryppyjä
 • ihon epätasaisuuksia ja aknearpia
 • aknea, rosaceaa ja atooppista ihottumaa
 • ihon liikapigmentointia ja auringon aiheuttamia vaurioita
 • suuria ihohuokosia ja ihon epäpuhtauksia
 • anti-age hoitona veltostunutta ihoa

Kemiallisen kuorinnan vasta-aiheet:

 • aktiivinen huuliherpes
 • aknelääkitys
 • Roaccuttan; ei kuorintoja 6 kuukauteen lääkekuurin jälkeen
 • tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation
 • raskaus

Kemialliset kuorinnat koostuvat erilaisista hapoista kuten maitohaposta, salisyylihaposta, glykolihaposta. Kemiallinen kuorinta sarja aloitetaan yleensä miedoimmalla hapolla, mikäli aiempaa kokemusta kuorinta hoidoista ei ole, tämä myös toimii valmistelevana hoitona tuleville hoidoille. Sarjan edetessä valitaan vahvempia happoja, riippuen ihon kunnosta ja hoidon tavoitteesta. Kuorinnan jälkeen iholle laitetaan viilentävä ja kosteuttava naamio, joka nopeuttaa ihon paranemista.

Muutoksia ihossa alkaa nähdä heti ensimmäisen hoidon jälkeen ihon kirkastumisena. Parhaimmat tulokset saavutetaan muutamien päivien ja viikkojen aikana, koska kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia, jonka seurauksena iho tasoittuu, epäpuhtaudet vähenevät, ihon kimmoisuus ja värimuutokset tasoittuvat.

Kuorinnat voidaan tehdä kerta hoitona, (esimerkiksi Freeze anti age-hoidon yhteydessä) jolloin kuorinta on kirkastava, puhdistava ja heleyttävä. Suositus kuitenkin on 4-6 hoitokertaa 2-4 viikon välein.

Wellness


Akne hoidot

Akne on yleinen ihosairaus, joka on pääasiassa teini-ikäisten tauti, mutta sitä esiintyy myös aikuisilla. Kohdealueina ovat tavallisimmin kasvot, selkä, hartiat ja rinta.

Syyt akneen voivat olla perinnöllisiä tai hormonaalisia. Aknen voivat aiheuttaa myös psyykkiset syyt. Akne ilmenee ihossa näppylöinä, mustapäinä, valkopäinä ja vaikeimmissa tapauksissa tulehtuneina onteloina ja arpimuodostumina. Häiriö saattaa olla lievä ja kestää vain lyhyemmän aikaa tai se voi olla vaikea ja pitkäaikainen. Vaikeissa tapauksissa yläruumiin ja kasvojen iho saattaa vaurioitua pahasti ja muodostuu pysyviä arpia. Tämän vuoksi on tärkeää, että hoito aloitetaan jo ensioireiden ilmaantuessa.

Aknen hoito.

Aknen hoito on aina yksilöllistä riippuu aknen asteesta. Aknen hoito vaatii pitkäjänteistä, säännöllistä ja suunnitelmallista hoitoa. Aknen hoidossa lääkärin ja kosmetologin yhteistyö on tärkeää. Vaikean aknen hoito kuuluu lääkärille ja lääkehoitoa on hyvä täydentää kosmetologin hoidoilla lääkärin ohjeiden mukaisesti. Jos akne on arpeuttanut ihoa, vahinkoja voidaan yrittää korjata lääketieteellisin ja kirurgisin keinoin.

Aknen hoitoon on olemassa tehokkaita ihonhoitotuotteita kotihoitoon. Lääkärin lääkemääräyksellä saa tehokkaampia reseptilääkkeitä, tablettimuotoisia antibiootteja ja paikallishoitoja.

Aknen jälkihoito.

Kun akne on parantanut, on jälkihoidon aika joka on erittäin tärkeää. Jälkihoidossa tulee kiinnittää huomio talinerityksen normalisoitumiseen, ihon kosteutukseen ja vahvistukseen, ihon rauhoittaminen on myös ensisijaista. Mahdollisten arpien hoitoon on mm. erilaisia kuorintoja.

 

Hemmottelu ja yhdistelmähoidot kasvoille:

Olemme koonneet erilaisia tehokkaita kasvohoitoja ja kasvohoitopaketteja, jotka sisältävät yhden tai useamman hoidon samalla kertaa. Valikoimistamme löytyvät myös hemmotteluhoidot itselle tai vaikkapa lahjaksi.

Exuviance –hoito

Kolmivaikutteinen papaijaentsyymi-, AHA- ja mikrokide kuorintahoito Oxygen happinaamiolla.
Hoito tehdään koko dekoltee alueelta aina otsaan asti. Hoito suoritetaan hierovin ja syvärentouttavin liikkein. Todellinen rentoutus ja tehokkuus samassa hoidossa.

Sopii jokaiselle, kaikki ihotyypit, miehet ja naiset, nuoret ja varttuneemmat! Sopii erityisen hyvin ennen juhlia tasoittamaan ihoa! Tai, arkiseen ihon piristykseen ja kosteutukseen.

Sopii kauneushoitola hoitojen yhteyteen lisänä tai pistoshoitojen jälkeen rauhoittamaan ja rentouttamaan.

KC:n Tehohoito kasvoille
Sisältää:

alkupuhdistus, Freeze RF kasvot, Hedelmähappokuorinta, kulmien muotoilu, naamio/hoitovoiteet.

Freeze on tehokas anti-age hoito. Hoidossa radioaaltojen aikaansaama lämpövaikutus lisää ihon kollageenisäikeiden määrää ja parantaa näiden laatua, mikä auttaa ihoasi kestämään paremmin tuleviakin haasteita.

Ihon pinnallinen hedelmähappokuorinta kuorii kevyesti ihon ylimmän kerroksen, (epidermis). Pinnallinen kuorinta tehdään esimerkiksi maitohapolla, glykolihapolla ja/tai salisyylihapolla. Käytettävä happo ja sen vahvuus valitaan asiakkaan ihon mukaisesti.

Tämä paketti on oikea tehohoito iholle!

KC Fresh kasvoito

Ihon teho piristäjä. Hoito virkistää ja raikastaa väsynyttä ja elotonta ihoa. Hoito antaa eloa ja stimuloi ihosolujen energiatasoja heleyttäen ihoa.

KC Wellness kasvohoito on rentoutus myös mielelle.

Sis. kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan aromaattisilla öljyillä kasvoille ja hartioille, naamion ja loppuvoiteet.

Pre -ja post operatiiviset hoidot

Nämä hoidot ovat suunniteltu aina henkilökohtaisesti ja yhteistyössä lääkärin kanssa. Pre –ja post operatiiviset hoidot ovat tarkoitettu toimenpidettä tukeviksi hoidoksi, ennen toimenpidettä ja toimenpiteen jälkeen. Hoidot koostuvat usein tehokkaasta sarjahoidosta tai hoitoyhdistelmistä. Haluamme palvella monipuolisesti ja laajasti kiinnittäen huomion kaikkeen kotihoidosta toimenpiteeseen parhaan mahdollisen ja kestävän lopputuloksen saamiseksi. Pre –ja post operatiivisissä hoidoissa käytetään aina lääkäriemme suosittelemaa NeoStrata tuotesarjaa.


Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas moneen tarkoitukseen. Erityisen hyvin mikroneulaus toimii iholle, joka on veltostunut, väsynyt ja eloton. Myös mm. arpien, pigmenttimuutosten ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa olemme saaneet hyviä tuloksia sarjahoidolla. Atooppiselle iholle on saatu myös helpotusta mikroneulauksen avulla.

Mikroneulaus tekee kymmeniätuhansia pieniä reikiä ihoon osuen verinahan puoliväliin. Tämä aiheuttaa sen, että iho alkaa tuottamaan itse sisältäpäin kollageenia enemmän. Kollageeni on proteiini, jota on paljon nuoren ihmisen kuulaassa ja täyteläisessä ihossa, jonka tuottaminen iän myötä hidastuu. Kollageeni-induktioterapia ei perustu kemiallisiin aineisiin, joten se voidaan tehdä myös kosmetiikan kemikaaleille herkistyneille.

Mikroneulauksen avulla pystytään myös imeyttämään syvälle ihoon tehoaineita paremmin. Tehoseerumi valitaan aina hoidettavan ihon tarpeen mukaan.

Mikroneulaus on hyvä aknen jälkihoitoon eli aknearville. Aknen on ensin parannuttava ja ihon on oltava terve. Ihossa ei saa olla tulehduksia hoitohetkellä.

Ennen hoitoa halutessaan erillisestä maksusta voidaan puudutusvoiteella puuduttaa hoidettava ihoalue.

Parhaimpaan tulokseen pääseminen edellytetään tiivistä sarjahoitoa jossa suositus on tietenkin tapauksesta ja hoidon indikaatiosta riippuen 3-6 hoitokertaa noin 1 kuukauden välein.

Lisää hoitosi yhteyteen:

+ klassinen hieronta 20min
+ kulmien ja ripsien värjäys
+ ihon mekaaninen puhdistus


Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä