020 757 11 50

KC CLINIC

Tampereella toimiva esteettiseen hoitoon, plastiikkakirurgiaan ja kauneuskirurgiaan erikoistunut lääkäriasema. KC Clinicilla on kaksi nykyaikaista toimipistettä Tampereen ydinkeskustassa. Teemme sekä esteettisiä että plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Tavallisimpia toimenpiteitä ovat ihomuutosten poistot, vammojen aiheuttamien muutosten kirurgiset hoidot, esteettiset toimenpiteet kasvojen ja vartalon alueella.
Lääkäriasemallamme tuotetaan erittäin yksilöllistä ulkonäköön liittyvää hoitoa, jossa huomioidaan myös terveydelliset näkökulmat. Toiminta on kaikilta osin kokonaisvaltaista ja hoidot voidaan suunnitella kevyistä esteettisistä hoidoista aina vaativaan plastiikkakirurgiaan saakka. KC Clinicissä huomioidaan tämän päivän tarpeet ja hoidot toteutetaan jokaisen yksilölliset toiveet huomioiden.

Plastiikkakirurgimme Heikki Kupi CV on alan pitkäaikainen vaikuttaja. Heikki Kupi on toiminut päätoimisesti yksityispuolella esteettisen kirurgian parissa vuodesta 1999. Heikki Kupi on tuonut mm. radiofrekvenssijärjestelmän Suomen plastiikkakirurgiaan ja toimii myös menetelmän kouluttajana. Lääkäriasemallamme hoitoon osallistuvat suomalaiset alan ammattilaiset, joita ovat niin esteettisiä hoitoja antavat hoitajat, kuin tutkimukseen ja hoitoon osallistuvat erikoislääkärit.

Heikkisalissa (kopio)

Haluamme antaa jokaiselle ihmisille mahdollisuuden huolehtia ulkonäöstään ja terveydestään parhaalla mahdollisella tavalla. KC:sta löytyy niin miehille kuin naisille suunnattuja palveluita.


Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä