020 757 11 50

Kasvojen kohotus

Kasvojen kohotusleikkaus nuorentaa ja kaunistaa!

Lue tästä linkistä lisää tietoa seuraavista toimenpiteistä:

  • Otsan kohotusleikkaus
  • Kulmakarvojen kohotusleikkaus
  • Ohimoalueen kohotusleikkaus
  • Keskikasvojen kohotusleikkaus 


FaceTite – kasvojenkohotus- ja ihonkiinteytyshoito

BodyTite menestyshoito maailmalta sai seurakseen mullistavan FaceTite – hoidon

Omaamme pitkän kokemuksen BodyTite järjestelmän käytössä. Järjestelmä on ollut klinikallamme aktiivi käytössä jo vuodesta 2009 alkaen, ensimmäisenä Suomessa.

  • onko ihosi hieman löysä tai roikkuva?
  • näkyykö leukaperien kudoslöysyys –”hamsteripussit”?
  • masentaako pystyjuonteet huulien ympärillä?
  • kiusaavatko sinua silmäpussit ja juonteet silmän ympärillä?

FaceTite voisi olla ratkaisu ongelmiisi.

FaceTite RF ihonalainen kiinteytysmenetelmä

FaceTite on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssijärjestelmällä lämmitetään ihoa ihonalaisesti. Hoito kohottaa, kiinteyttää ja lisää kasvojen ihon ja kudoksen kimmoisuutta. FaceTite käytetään usein ihon kiinteytykseen, tosin rasva on myös helposti poistettavissa esimerkiksi leukaperien ja nasolabiaalijuonteiden alueilta. FaceTite on suunniteltu erityisesti kasvojen alueelle. Se ei vahingoita rasvakerrosta eikä muitakaan lähellä olevia herkkiä alueita.

FaceTite tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tuloksia on nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen ja muutaman päivän kuluessa, kuitenkin lopulliset tulokset näkyvät 3-6 viikon kuluessa ihon uuden kollageenin muodostuessa ja turvotuksen laskiessa.

Hyvien tulosten ylläpitoon lääkärimme suosittelee kotihoitoon edistyksellistä NeoStrata ihonhoitosarjaa

FaceTite toimenpiteen yhteydessä voidaan tehdä paikallisesti Fractora hoitoa jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ihon ala- että yläpuolelta. Tällä yhdistelmällä saadaan merkittäviä tuloksia!

                 Pic bodytite 03           Fafetite

Leuanalusen ja leukalinjan rasvaimu ja ihonkiinteytys

Kyseessä on mullistava hoitomenetelmä. NeckTite on ensimmäinen ja ainoa radiofrekvenssienergiaa hyväksi käyttävä kiinteyttävä rasvaimu (RFAL = radiofrequency assisted liposuction), joka erityisesti suunniteltu kaulan ja leuanalusen käsittelyyn. NeckTite on sekä turvallinen että tehokas ja soveltuu monenlaisiin kaulan ja leuanalusen ongelmiin. Järjestelmä kiinteyttä ihoa ja ihonalaiskudosta sekä poistaa rasvaa samanaikaisesti, jotta leuan ja leuanalusen muoto saadaan optimaaliseksi.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Leuan alapuolelle tehdään paikallispuudutuksessa pieni reikä ihoon (laajemmissa toimenpiteissä myös korvalehden taakse). Kudos pehmennetään nestetäytöllä, jossa myös on puudutusainetta. Kun on saavutettu hyvä puudutus toimenpidealueelle (n. 15-20 minuuttia) tehdään NeckTite järjestelmällä hoidettavan alueen käsittely pienen reiän kautta. Järjestelmässä on ohut energia- ja imukärki ihonalaiseen käsittelyyn ja samanaikaisesti tunnistinanturi ihon päällä, joka seuraa ja ohjaa energian käyttöä tietoteknisesti (jatkuva lämmön, vastuksen, energian ja tehon seuranta). Lopuksi pienet aukot suljetaan ompeleella tai iholiimalla. Teippitukea pidetään muutaman päivän ajan ja kasvotukea (tukipanta) muutamasta päivästä viikkoon.

NeckTite hoito ei vaadi nukutusta. Toimenpide voidaan toteuttaa paikallispuudutuksessa ja asiakkaan toivoessa voidaan antaa rentouttavaa esilääkettä. Toimenpide kestää laajuudesta riippuen 1-2 tuntia. Toimenpiteen jälkeen voi kotiutua välittömästi. Toipumisaikaa tarvitset muutamasta päivästä yhteen viikkoon. Hoidon välitön vaikutus on heti nähtävissä, mutta lopputulos paranee (iho ja ihonalaiskudos tiivistyy) puolen vuoden ajan. Toimenpiteen jälkeen vuoden ajan tapahtuu vielä kiinteytymistä.

Kenelle sopii?

Sekä miehille että naisille ja nuorille että iäkkäämmillekin. Niin kaksoisleuan kuin löystyneen leuanalusen hoitoon. Hoito voidaan yhdistää kasvojen muihin hoitoihin (facelift, FaceTite, Fractora, Silhouette lift, injektiohoidot jne).

Miten poikkeaa muista hoidoista?

Aiemmin kaksoisleuan pois saamiseen on käytetty perinteistä rasvaimua ja laserkuitua. Perinteisen rasvaimun ongelmana on se, että kudoksia kiinteyttävä vaikutus on vähäinen ja riski kudoslöysyydellä hoidon jälkeen olemassa. Laserkuitukäsittelyyn liittyy enemmän riskejä ja se vaatii aina lisäksi rasvaimun, koska muutoin jää kovuutta tai kyhmyisyyttä kudoksiin (voi jäädä vielä imunkin jälkeen). Lisäksi NeckTite kiinteyttää paremmin kudoksia.

Toimenpideasiakkaille ympärivuorokautinen puhelinpäivystys!

Plastiikkakirurgin kommentti:
’NeckTite on osoittautunut yhtä mullistavaksi muotoilutekniikaksi kuin BodyTite jo aiemmin vartalon alueella. Pelkästään jo se, että voidaan yhdistää kudoksia kiinteyttävä ja rasvaa poistava järjestelmä hyvin kontrolloidulla menetelmällä tuo kirurgin ulottuville aivan uuden mahdollisuuden.
Käytännössä paremman ulkonäöllisen tuloksen lisäksi toipuminen on nopeampaa, mustelmat ja jälkituntemuksen vähäisempiä kuin aiemmin käyttämilläni menetelmillä. Nykyisin en juuri muuta hoitomenetelmää käytä leuanalusta ja kaulaa käsitellessä.’
Heikki Kupi, plastiikkakirurgi

Omaamme pitkän kokemuksen BodyTite järjestelmän käytössä. Järjestelmä on ollut klinikallamme aktiivi käytössä jo vuodesta 2009 alkaen, ensimmäisenä Suomessa.

 

Buffaloplastia

Nenän ja ylähuulen väli voi olla joko rakenteellisesti tai iän myötä pidentynyt. Ulkonäöllinen vaikutelma pystysuunnassa pidentyneestä ylähuulesta korostaa kasvojen ikääntymistä. Nuorella ylähuulen ja nenän väli on lyhyt ja kaareva.

Mitä sitten voidaan tehdä tässä tilanteessa?

Ylähuulta voidaan täyttää yleensä injektoitavilla aineilla, mutta se vaatii huulen reunan korostamisen lisäksi myös huulen täyttämisen. Tämä ei kuitenkaan aina riitä tai injektioita voidaan joutua toistamaan turhan usein, jolloin vaihtoehtona on kirurginen toimenpide. Tavallisimmin tehdään niin sanottu buffalohärän sarvien muotoinen kudospoisto aivan nenän alapuolelta. Toimenpiteeseen voidaan liittää myös huulen limakalvon vyörytys, jolloin saadaan punertavaa huulen osaa vielä enemmän näkyviin.

Buffaloplastia tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen jälkeen ei ole merkittävää kipua, mutta turvotusta ja mahdollisesti mustelmia voi esiintyä. Ompeleet poistetaan 7-10 päivän kuluttua toimenpiteestä. Samassa yhteydessä leikkaavan lääkärin tarkastus on tärkeä, jotta nähdään heti onko mahdollista arven leviämistä tai haavan periksiantoa. Tällöin kyseinen kohta korjataan välittömästi (uusi ompelu tai arven poisto ja ompelu), jotta minimoidaan arpikudos.

Lopullinen tulos näkyy noin kuukauden kuluttua. Alkuvaiheessa arpikudos voi olla näkyvä, mutta kun sitä hoidetaan alusta lähtien oikein, muuttuu se aikaa myöden melko huomaamattomaksi.

 

Korvalehden muodon korjaaminen

Ulkokorvan synnynnäinen epämuotoisuus voi olla eri vaikeusasteista aina ulkokorvan puuttumisesta lievään korvalehden asentohäiriöön. Tavallisin korvalehden epämuotoisuus on hörökorva, joka johtuu korvalehden kehityshäiriöstä, joka voi olla jossain tapauksissa perinnöllistä. Korvalehden poimut saattavat jäädä suoriksi tai osa rustosta on liian kookasta nostaen korvalehteä eteenpäin.

Leikkausmenetelmiä korvalehden muodonkorjaukseen on useita. Plastiikkakirurgimme käyttää usein menetelmää, jossa ei halkaista, vaan se pehmennetään ja muotoillaan ompeleilla. Korvaruston voi myös halkaista mutta tässä tapauksessa ruston leikkauspinnan reuna voi alkaa vuosien kuluessa näkyä ja korjausleikkaus on tarpeellinen. Lievän ulkokorvan epämuotoisuuden kuten kuppikorvan tai hörökorvan korjaaminen tehdään muotoilemalla viallista korvarustoa ja kiinnittämällä korvarusto uuteen asentoon. Korvalehden rustolla on asentomuisti ja se pyrkii jossain määrin entiseen muotoonsa.

Korvalehden muodonkorjaus toimenpide voidaan tehdä aikuisiällä mutta pyritään tekemään jo ennen kouluikää. Aikuisille ja yli 10 vuotiaille lapsille toimenpide tehdään yleensä paikallispuudutuksessa ja rentouttavassa lääkityksessä. Pienille lapsille toimenpide tehdään nukutuksessa.

Korvalehden korjaustoimenpiteen jälkeen laitamme korvan/korvien päälle komprimoivan sidoksen 3-5 päivän ajaksi. Sidos poistetaan hoitopaikassa ja jatkoon tulee tukipanta 2-3 viikon ajaksi. Ompeleet poistetaan 10-14 kuluttua. Kontrollikäynnillä myös toimenpiteen suorittanut kirurgi tarkastaa haavan kunnon ja katsotaan tarpeen mukaan jatkohoito.

Normaali liikkuminen, kuten kävely ja pikkuaskareet, ovat sallittuja heti toimenpiteen jälkeen, mutta raskaampaa urheilua on syytä välttää 2 viikon ajan. Samoin kontaktilajeja ja kypärän käyttöä on syytä välttää 3-4 viikon ajan.

Hörökorvaleikkauksen tai muun korvalehden epämuotoisuutta korjaavan toimenpiteen suunnittelu alkaa plastiikkakirurgin vastanotolla. Suunnittelukäynnin yhteydessä asiakas saa myös kustannusarvion toimenpiteestä.

 

Nenäleikkaus

Nenä on yksi kasvojen hallitsevimmista piirteistä.

Nenän muodon korjaus eli Rhinoplastia on toimenpide, jonka tarkoituksena on muotoilla ja parantaa nenän olemusta suunnitellun muotoiseksi. Nenäleikkaus suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittava muutos on erilainen jokaisella potilaalla. Sairauden tai vamman jälkeisen toiminnallisen ja ulkonäöllisen korjauksen tavoitteena on yleensä nenän palauttaminen alkuperäiseen muotoonsa. Suuri osa nenäleikkauksista tehdään lähes yksinomaan ulkonäöllisistä syistä. Nenän muodon korjaus voidaan tehdä myös pelkästään esteettisistä syistä.

Toimenpiteellä voidaan esim. korjata synnynnäisiä sekä onnettomuuksien aiheuttamia epämuodostumia tai poistaa sieraintukoksia. Nenää voidaan lyhentää, pidentää, kaventaa, leventää, suoristaa, madaltaa tai korottaa. Hyvin pienikin nenän muodon muutos voi korjata sen ulkonäön kun se on sopusoinnussa kasvojen kokonaiskuvan ja mittasuhteiden kanssa. Joskus tavoitteena on vain pienen, häiritsevän yksityiskohdan korjaaminen. Toisinaan taas koko nenä halutaan laittaa uuteen uskoon.

Toipuminen

Nenäleikkaukset tehdään joko nukutuksessa tai puudutuksessa. Toipumisaika on normaalisti 2 – 3 viikkoa, joista ensimmäisen viikon ajan pidetään nenälastaa ja teippauksia. Ne poistetaan yleensä samalla kun ompeleetkin, viikon kuluttua toimenpiteestä. Nenäleikkauksen lopputulosta voidaan pitää valmiina vasta noin puolen vuoden kuluttua ja pieniä muutoksia tapahtuu jopa vuoteen saakka toimenpiteestä.

Toimenpideasiakkaille ympärivuorokautinen puhelinpäivystys!

Toimenpide mielessä?

Nenäleikkaus toimenpiteen suunnittelu alkaa plastiikkakirurgin vastanotolla. Suunnittelukäynnin yhteydessä asiakas saa myös kustannusarvion toimenpiteestä.

Nenäleikkaukset suorittaa klinikallamme plastiikkakirurgi Kimmo Tanttula.

Ei-kirurginen nenä muotoilu

Nenää voidaan muotoilla myös täyteaineilla ja botuliinilla tai niitä voidaan käyttää nenäleikkauksen jälkeen täydentämään tilannetta.

Näitä hoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä