Olet täällä: Peruukkipalvelu
020 757 11 50

            Helmi hiusmesta-40 Peruukki-2


Yksilöllinen peruukkipalvelu Sinulle

KC Clinicin peruukkipalvelun toimintaperiaatteena on yksilöllinen ja asiakaslähtöinen palvelukokemus ja markkinoiden laadukkaimmat peruukit. Peruukkipalvelut toimii KC Clinicin toimipisteessä Tampereella.
Peruukki on hyvin henkilökohtainen väline yksilölliseen käyttöön. Palvelemme peruukkitarpeissa yksilöllisesti ja asiakkaan omista lähtökohdista. Saat kauttamme laadukkaat peruukit, peruukkien hoitotuotteet ja ohjeet peruukin hoitoon ja huoltoon päivittäiskäytössä.

Kohdatessasi elämäntilanteen, jossa koet peruukin tarpeen ajankohtaiseksi, voimme yhdessä ratkaista tarpeesi. Valittavanasi on peruukki laajasta mallistosta. Meillä myös uusi skandinavinen Hair Gamou Flage peruukkimallisto, jossa korostuu luonnollisuus ja peruukin hienolaatuisuus. Peruukkimalleja on paljon ja siksi kartoitamme ensin mallin ja ominaisuudet millainen peruukki halutaan. Tämän jälkeen sovimme sovitusajan, jolloin peruukki muotoillaan asiakkaalle sopivaksi ja kerrotaan hoito-ohjeista sekä peruukin käytöstä.

Hinnoittelu:

Peruukit (keinokuitu sekä aitohiusperuukit) ja peruukkitarvikkeet ovat hyvin eri hintaisia. Tarjoamme sinulle palveluja omista lähtökohdistasi. Laadukkailla peruukkien hoitotuotteilla ja säännöllisellä huollolla peruukki säilyy pidempään uuden veroisena.

KC Clinic peruukkipalvelut, peruukkiasiantuntija Terhi Päivärinta

Terppana

Halutessasi henkilökohtaisen ja huomaamattoman palvelun, KC Clinic yksityissairaala on paras valinta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin maksusitoumus sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palveluseteli, joka on annettu peruukkipalveluihin, käy KC Clinicin peruukkipalveluissa maksuvälineenä

AJANVARAUS
puh. 020 757 11 50

AJANVARAUS PALVELEE
Ma 9.00-17.00
Ti-Pe 8.00-17.00

Peruukkivideoon tästä


Paketti

HIUS VITA

Kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä. Eri puolilla maailmaa ja hyvinkin erilaisissa kulttuureissa monet kauneusihanteet ovat kuitenkin meille kaikille yhteisiä. Tämä johtuu siitä, että ihminen vaistomaisesti pitää tervettä ja luonnollista kauniina. Hyvinvoivilta näyttävät ja kauniit hiukset ovatkin viesti siitä, että päänahan, hiustupen ja itse hiuksen terveys ovat kunnossa myös solutasolla. Hiusten terveyttä ohjaa luonnon oma, henkeäsalpaavan monimutkainen järjestelmä, jonka toimintaan voimme parhaiten vaikuttaa varmistamalla, että ravintomme on monipuolista ja terveellistä. Hiusvita on ravintolisä, joka lähestyy hiusten hyvinvointia kunnioittamalla luonnon omia periaatteita. Sillä varmistetaan, että hiusjärjestelmä saa juuri niitä ravintoaineita, joita se tieteellisen tutkimuksen perusteella eniten tarvitsee.

Ravintolisä, 56 kapselia, 56 tablettia, 109,2 g

Hiusvita on hiusten hyvinvointia edistämään kehitetty ravintolisä. Sen ainesosat tukevat kokonaisvaltaisesti päänahan ihon ja hiusten terveyttä ja suojaavat soluja hapettumiselta.* Hiusvita-pakkaukseen kuuluu sekä vitamiini- ja hivenainetabletti että hiusten hoidossa paljon käytettyä, macadamiapähkinästä puristettua öljyä sisältävä kapseli. Macadamiaöljy on poikkeuksellisen korkealaatuinen kasviöljy, joka toimii tasapainoisena omega -3, -6, -7 ja -9 rasvahappojen lähteenä.

Biotiini, seleeni ja sinkki edesauttavat hiusten normaalia toimintaa.*

Suositeltava vuorokausiannos:
2 tablettia ja 2 kapselia päivässä. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ei suositella henkilöille, joilla verenhyytyminen on heikentynyt. Tuote ei sovi verenohennuslääkkeiden käyttäjille. Tuote ei sovi henkilöille, joilla on kala- tai äyriäisallergia. Tuote sisältää macadamiapähkinästä puristettua öljyä. Ei sisällä laktoosia.

Raaka-aineista
Käytämme tuotteissamme korkealaatuisia raaka-aineita, joiden puhtaus ja pitoisuudet mitataan erikseen tehtaan laboratoriossa. Yhteistyötehtaamme on GMP-sertifioitu eli laatukontrolli on varsin tiukka. Raaka-aineiden puhtaus- ja pitoisuustesteillä tarkoitetaan esimerkiksi mahdollisten bakteerikantojen (esim. E. Coli) ja raskasmetallien (elohopea, lyijy) tutkimista sekä sen varmistamista, että kyse on todella siitä aineesta, jota ostetaan. Olemme myös teettäneet lukuisia ylimääräisiä, itsenäisten laboratorioiden suorittamia pistotarkastuksia kyseisen tehtaan tuotteille ja todenneet laadun erinomaiseksi. Esimerkiksi kala- ja kasvisöljyjen kohdalla ratkaisevan tärkeä laatutekijä on kyky välttää hapen pääseminen öljyyn kapseloinnin aikana. Tämänkin laatutekijän kohdalla yhteistyötehtaamme on menestynyt testeissä erittäin hyvin.

Hiusvita ei ole ns. bulkkituote eli raaka-aineiden kohdalla ei pyritä halvimpaan ratkaisuun. Valitsemme vaihtoehdoista perustellusti laadukkaamman ja samalla pyrimme välttämään turhien lisäaineiden uittamisen tuotteeseen. Emme esimerkiksi pyri tekemään tableteista ”kivan värisiä” tai ”makeita”. Välttämättömien sidosaineiden kohdalla käytetään turvallisiksi todettuja ainesosia.

2 tablettia ja kapselia sisältää:
Macadamiaöljy 1500 mg
Merikollageeni 400 mg
Rosmariiniuute 200 mg
Fenugreek – uute 200 mg
C-vitamiini 200 mg (250 %*)
Niasiini 20 mg (125 %*)
Sinkki 20 mg (200 %*)
Kupari 1 mg (100 %*)
Biotiini 200 µg (400 %*)
Seleeni 54 µg (98 %*)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tablettien ainesosat:
Merikollageeni, rosmariiniuute, renugreek-uute, natriumaskorbaatti, nikotiiniamidi, sinkkibisglysinaatti, kuparibisglysinaatti, biotiini, maltodekstriini

Sakeuttamisaineet:
Selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat

Paakkuuntumisenestoaineet:
Kalsiumfosfaatti, piidioksidi,
Pintakäsittelyaine:
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Kapselien ainesosat:
Macadamiaöljy (macadamiapähkinästä), gelatiini,
Stabilointiaine: glyseroli.

Säilytys:
Säilytä tuote kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja poissa auringonvalosta.

Alkuperämaa:
Norja
Markkinoija:
Kaunis Liike Oy
www.kaunisliike.fi
Valmistuttaja:
Sastamalan Ravinne Oy

Tutkimuskatsaus:
Tutkimuskatsauksessa julkaisemme tutkimustuloksia, jotka liittyvät Hiusvita tuotteeseen tai sen ainesosiin. Käyttäjäkokemuksia julkaisemme täällä.

Rosmariiniuute ja hiukset
5-alfa-reduktaasin inhibitointi eli testosteronin muuttumisen dihydrotestosteroniksi estäminen on tunnettu hoitomenetelmä miestyypin kaljuuntumisen estämisessä. Japanilainen tutkijaryhmä havaitsi rosmariiniuutteen vaikuttavan nimenomaan tällä tavoin positiivisesti karvojen uudelleen kasvuun. Tutkimuksessa oli estetty karvan kasvu testosteronihoidolla ja näin Rosmariiniuutteen vaikutusta pystyttiin tutkimaan. Rosmariinia on tutkittu verrattain paljon ja sen on havaittu olevan yhteydessä mm. tulehdustilojen vähenemiseen ja kasvainten heikkenemiseen.
Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
info@kc-clinic.fi

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7 

Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50