020 757 11 50

Yksityisyydensuoja

Henkilötietolain (523/99) mukainen informointi: Lähettämällä henkilötietonne hyväksytte niiden tallennuksen rekisteriin, jota ylläpitää KC Clinic. Henkilötietonne ovat salassa pidettäviä. Mahdollisen potilassuhteen syntyessä tietojanne voidaan käyttää ainoastaan hoitosuhteessa KC Clinicin toimipisteissä tai potilaita hoidettaessa KC Clinicin toimesta muissa toimipisteissä. Muille niitä luovutetaan vain lakiin perustuen tai luvallanne.

Asioidessanne KC Clinicin toimipaikoissa, lääkärillä on mahdollisuus luvallanne nähdä kaikissa KC Clinicin toimipaikoissa tapahtuneet käynnit. Luvasta jää merkintä potilastietoihin. Teillä on mahdollisuus luvallanne nähdä kaikissa KC Clinicin toimipaikoissa tapahtuneet käynnit. Luvasta jää merkintä potilastietoihin. Teillä on mahdollisuus tarkistaa rekisteriimme tallennetut teitä koskevat tiedot henkilökohtaisen käynnin yhteydessä kirjallisella pyynnöllä. Samoin teillä on oikeus vaatia korjattavaksi virheellinen tieto tai peruuttaa antamanne suostumus tai rajata sitä.

Kysy lisää

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut
Haluan että minuun ollaan yhteydessä:
Miten löysit sivuillemme:
Lisätietoja (Kertokaa tarkemmin mitä haluaisitte tietää palvelusta, josta olette kiinnostunut. Vastaamme mielellämme Teitä askarruttaviin kysymyksiin.)

Rautatienkatu 27 (katutaso)
33100 Tampere
KupiCare Oy 
Y-tunnus 2277497-1

Palvelemme
ma - pe 9:00-17:00
Nettiajanvaraus 24/7
info@kc-clinic.fi


Yhteydenotto ja neuvonta
020 757 11 50
puh. hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
Tietosuojaseloste tästä