Botuliinihoidot

Botuliinihoidot ja Botox

Botuliinihoitoa on käytetty esteettisiin tarkoituksiin ympäri maailman jo useamman vuosikymmenen ajan. Botuliinihoidolla voidaan turvallisesti siloittaa juonteita sekä ryppyjä kasvojen ja kaulan alueilla. Monesti hoito kombinoidaan täyteaineisiin. Botuliinihoidosta on ollut myös apua liikahikoilusta tai migreenistä kärsiville. Botuliinihoidot ovat suosittuja niin naisten kuin miesten keskuudessa.

Botuliinhoito on nopea ja vaivaton hoito

Botuliini (esim. Azzalure ja Botox) toimii parhaiten, kun juonteet näkyvät vain aktiivisessa ilmeessä. Jo syntyneissä ns. passiivisissa juonteissa vaaditaan usein täyteaineen käyttöä samanaikaisesti ja jos ihon pinta on jo juonteen myötä muuttunut, tällöin voi harkita ihon pinnan käsittelyä eri menetelmin (mm. kemiallinen, mekaaninen, laser, radiofrekvenssiablaatio).

Botuliinihoidossa rauhoitetaan liika-aktiivisia lihaksia, jonka seurauksena rypyt silottuvat ja ilme on pirteä ja luonnollinen.

Esteettiset botuliinihoidot

Pääkäyttöalueena on otsan alueen poikkijuonteiden ja kulmakarvojen välisten pystyjuonteiden ns. Sibelius-juonteiden (vihajuonteet) hoitaminen.

Käyttöalue on laajentunut moniin muihinkin kohteisiin kasvojen alueella ja hoitosuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti huomioiden myös mahdolliset muut hoidot joko samanaikaisesti tai vaiheittain.

Muita hoidettavia alueita:

 • naurujuonteet
 • nenän tyven poikkijuonteet
 • nenänselissä olevat pupujussi juonteet (bunnylines)
 • nenänkärki tilanteessa kun nenän kärki vetäytyy alaspäin (noitanenä)
 • suupielten alaspäin vetäytyminen
 • leuan kärjen rypistyminen
 • kaulan kiristysjuonteita ja poimuja

 

Botuliinihoito on turvallinen ja tehokas. Käytössämme on erityisesti esteettisiin botuliinihoitoihin kehitetty Azzalure, jolla on mahdollista saada nopeampi tulos ja pidempi vaikutusaika.

Esteettisiä botuliinihoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi sekä erikoissairaanhoitaja Susanna Kupi.

Lääketieteelliset botuliinihoidot

Liikahikoilun hoito

Botuliinihoidosta on apua liikahikoilusta kärsiville. Hoitovaikutus perustuu hikirauhasen toimintaa lamaannuttavaan vaikutukseen. Hoitotulokset ovat olleet hyviä, eikä sivuvaikutuksia juuri ole.

Tavallisimmin botuliinihoitoa annetaan kainaloihin.

Epäpuhtaan otsan alueen ihon normalisointi

Suurin osa asiakkaistamme, joilla on otsan seudulla liiallista talineritystä (epäpuhtaudet), ovat löytäneet avun botuliinista. Botuliinihoito tasapainottaa liiallista talineritystä jolloin epäpuhtaudet rauhoittuvat ja iho on puhtaampi.

Migreenin/päänsäryn hoito

Monet migreenistä kärsivät saavat suurta apua botuliinihoidosta. Botuliinilla on todettu olevan hyvä vaikutus erilaisten päänsärkyjen hoitomuotona. Hoidon tulos alkaa vaikuttaa pikkuhiljaa ja tavallisesti kahden viikon kuluttua on täysin vaikuttanut. Migreenin botuliinihoito ei ole Suomessa KELA korvattava hoito.

Yöpurennan hoito

Yöpurennasta (bruxismi) kärsiville botuliinihoito on tuonut avun. Hampaiden narskuttelu on useimmiten unen aikana esiintyvää, josta voi olla seurauksena mm. hampaiden kulumista ja päänsärkyä.

Lääketieteellisiä botuliinihoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi ja erikoissairaanhoitaja Susannna Kupi.

Botuliinihoidot: Ennen ja jälkeen

Hinnasto - Esteettiset hoidot

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin vastaanoton, lähtötilanteen ja käsitellyn alueen laajuuden perusteella.

Botuliinihoito, plastiikkakirurgi

 • Esteettiset botuliinihoidot alk. 520 €

  Lisäampulli hoidon yhteydessä - 350 €

 • Lääketieteelliset botuliinihoidot alk. 470 €

  Lisäampulli hoidon yhteydessä - 280 €

Botuliinihoito, erikoissairaanhoitaja

 • Esteettiset botuliinihoidot alk. 400 €

  Lisäampulli hoidon yhteydessä - 250 €

 • Lääketieteelliset botuliinihoidot alk. 340 €

  Lisäampulli hoidon yhteydessä - 200 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Esteettiset hoidot

Yhteydenottolomake