Buffaloplastia

Nenän ja ylähuulen väli voi olla joko rakenteellisesti tai iän myötä pidentynyt. Ulkonäöllinen vaikutelma pystysuunnassa pidentyneestä ylähuulesta korostaa kasvojen ikääntymistä. Nuorella ylähuulen ja nenän väli on lyhyt ja kaareva.

Mitä sitten voidaan tehdä tässä tilanteessa?

Ylähuulta voidaan täyttää yleensä injektoitavilla aineilla, mutta se vaatii huulen reunan korostamisen lisäksi myös huulen täyttämisen. Tämä ei kuitenkaan aina riitä tai injektioita voidaan joutua toistamaan turhan usein, jolloin vaihtoehtona on kirurginen toimenpide. Tavallisimmin tehdään niin sanottu buffalohärän sarvien muotoinen kudospoisto aivan nenän alapuolelta. Toimenpiteeseen voidaan liittää myös huulen limakalvon vyörytys, jolloin saadaan punertavaa huulen osaa vielä enemmän näkyviin.

Buffaloplastia tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen jälkeen ei ole merkittävää kipua, mutta turvotusta ja mahdollisesti mustelmia voi esiintyä. Ompeleet poistetaan 7-10 päivän kuluttua toimenpiteestä. Samassa yhteydessä leikkaavan lääkärin tarkastus on tärkeä, jotta nähdään heti, onko mahdollista arven leviämistä tai haavan periksi antoa. Tällöin kyseinen kohta korjataan välittömästi (uusi ompelu tai arven poisto ja ompelu), jotta minimoidaan arpikudos.

Lopullinen tulos näkyy noin kuukauden kuluttua. Alkuvaiheessa arpikudos voi olla näkyvä, mutta kun sitä hoidetaan alusta lähtien oikein, muuttuu se aikaa myöden melko huomaamattomaksi.

Plastiikkakirurgin vastaanotto Tampereella ja Helsingissä

Vastaanotolla käydään läpi hoitovaihtoehdot ja laaditaan hoitosuunnitelma yhdessä lääkärin ja tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaanoton jälkeen saat toimenpiteestä tarkan kustannusarvion.
Palvelun hinta määräytyy konsultaatioon käytetyn ajan perusteella.

Hinnasto - Plastiikkakirurgiset hoidot

Hinnasto on alkaen -hinnasto ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lähtötilanteen, käsiteltävän alueen laajuuden mukaan sekä anestesiamuodon perusteella. Jokaisen palvelun hintaan lisätään toimistomaksu 20,00 € – 24,80 €.

Konsultaatio

  • Lääkärin konsultaatio 15 min alk. 65 €
  • Lääkärin konsultaatio 30 min alk. 110 €
  • Lääkärin konsultaatio 45 min alk. 150 €
  • Lääkärin konsultaatio 60 min alk. 180 €
  • Lääkärin konsultaatio 75 min alk. 210 €

Buffaloplastia

  • Buffaloplastia (ylähuulen korjaustoimenpide) alk. 1700 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Plastiikkakirurgiset hoidot

Yhteydenottolomake

Liity kauneuspiiriläiseksi

Saat -25% alennuksen plastiikkakirurgian konsultaatiosta. Kauneuspiiriläisenä tiedät asioista aina ensimmäisenä ja saat parhaat edut sähköpostiisi.