Lankakohotukset

Lankakohotukset ovat täydellinen ratkaisu mikäli haluat kevyemmän ja ei-kirurgisen kasvojen kohotuksen. Tulokset ovat luonnollisia, mutta tehokkaita. 

Lankakohotus

Ei-invasiivinen kasvojenkohotus väkäslankamenetelmällä, joka kestää 1-2 vuotta. Paremmalla rakenteella ja kemiallisilla sidoksilla PCL on kehittynein langoilla tehtävä kohotus. Kohottavat lankamme ovat patentoitu js yksittäispakattu steriilin toimenpiteen varmistamiseksi.

Polykaprolaktoni (PCL)​

Langat ovat valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan nimellä polykaprolaktoni, jota on käytetty jo kauan muissa kirurgisissa toimenpiteissä. PCL on biohajoava ja imeytyvä auttaen ihoasi parantamaan elastisuuttaan stimuloimalla kollageenia pidempään kuin muut lankamateriaalit.

Kuinka langat kiristävät ihoa?

Ihon kiristymisen mahdollistaa lankojen tuottama kollageenirakenne, joka jää jäljelle biohajoamisen jälkeen ja tukee ihoasi vetämällä sitä estäen ihon löystymisen.

Kuinka langat kohottavat kasvonpiirteitä?

Lankojen patentoiduilla kaksisuuntaisilla väkäsillä saadaan se hyvin lukittua kudokseen, jolla saadaan vahvempi kohotus efekti.

Erityisominaisuudet:

 • Tuottaa tutkitusti enemmän kollageenia ja hyaluronihappoa kuin muut lankamateriaalit.
 • Kestää 1-2 vuotta.
 • Materiaalina vahvempi ja joustavampi luoden paremman kohotuksen.
 • Materiaali asennetaan syvälle kudokseen.
 • Lanka on väriltään vaalea, jonka vuoksi näkymisen riskiä ei ole.
 • Klinikallamme langat asentaa aina plastiikkakirurgi ja jokainen kohotus tehdään asiakkaan omien piirteiden mukaisesti.

Suosituimpia hoitoalueita:

 • Kulmien kohotus
 • Keskikasvojen kohotus
 • Alakasvojen kohotus

Toimenpide ja toipuminen

Suosittelemme välttämään verenvuotoa lisääviä valmisteita noin 5 päivää ennen toimenpidettä. Toimenpidepäivänä kirurgi konsultoi ja kertoo sinulle mahdollisista komplikaatioista sekä neuvoo toipumisessasi. Toimenpide on nopea ja lähes kivuton.

Toimenpiteen vaiheet:

 1. Kirurgi desinfioi kasvosi ja injisoi paikallispuuduteen hoidettavalle alueelle.
 2. Kirurgi tekee piston preretinaalineulalla ja asettaa kanyylin.
 3. Lanka katkaistaan ja varmistetaan, että se on tukevasti paikallaan.

 

Tulokselliseen kohotukseen suositellaan noin 6-8 lankaa, joka suunnitellaan yhdessä kirurgin kanssa. Palautuminen hoidosta on minimaalista. Sinulla saattaa esiintyä turvotusta ja mustelmia ensimmäisten vuorokausien aikana, mutta voit palata useimpiin päivittäisiin rutiineihin heti. Sinun tulee välttää kasvojen hieromista mahdollisimman paljon toimenpiteen jälkeisellä viikolla. Muita aktiviteetteja, joita kannattaa välttää 1–2 viikon ajan, ovat kyljellään nukkuminen, intensiivinen liikunta, sauna sekä uiminen. Nukkuminen pää kohoasennossa voi auttaa sinua välttämään vierähtämisen vahingossa kasvoillesi keskellä yötä.

Hinnasto - Esteettiset hoidot

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin vastaanoton, lähtötilanteen ja käsitellyn alueen laajuuden perusteella.

Lankakohotukset

 • Lankakohotukset alk. 900 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Esteettiset hoidot

Yhteydenottolomake