KC Clinic

Tampereella toimiva esteettiseen hoitoon, plastiikkakirurgiaan ja kauneuskirurgiaan erikoistunut lääkäriasema ja sairaala. KC Clinic tuottaa erittäin yksilöllistä ulkonäköön liittyvää hoitoa, jossa huomioidaan myös terveydelliset näkökulmat. Toiminta on kaikilta osin kokonaisvaltaista ja hoidot voidaan suunnitella kevyistä esteettisistä hoidoista aina vaativaan plastiikkakirurgiaan saakka. KC Clinicissä huomioidaan tämän päivän tarpeet ja hoidot toteutetaan jokaisen yksilölliset toiveet huomioiden.

Meistä

Lääkäriasemamme toimii sekä Tampereella että Helsingissä. Oma sairaalamme sijaitsee Tampereella. Tarjoamme useita uusia toimenpiteitä ja palveluita, joita Suomessa ei ole ollut saatavilla aiemmin. Meillä hoitoon osallistuvat suomalaiset alan ammattilaiset, joita ovat niin esteettisiä hoitoja antavat hoitajat, kuin tutkimukseen ja hoitoon osallistuvat erikoislääkärit.

Arvojamme

Luotettavuus

Ammattimainen ja asiantunteva toimintatapa joka suunnataan asiakaslähtöisesti.

Uudistuminen

Jatkuvaa innovatiivista edelläkävijyyttä koko organisaatiotoiminnassa. Kehityksen ylläpito asiakaslähtökohdat huomioon ottaen.

Avoimuus

Tarkoittaa organisaation sisäisen toiminnan avoimuutta, sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan tapahtuvaa luottamuksen rakentamista ja helppoa lähestyttävyyttä. Huomioiden kuitenkin alan edellyttämät vaitiolovelvollisuudet.

Koulutusklinikka

Injektiokouluttaja sekä plastiikkakirurgikouluttaja Heikki Kupi

Plastiikkakirurgi Heikki Kupi työskentelee kouluttajana niin esteettisessä plastiikkakirurgiassa kuin tietyissä erityishoidoissa sekä on mukana järjestämässä alan koulutusta ja luennoimassa eri tilaisuuksissa alaan liittyen.

Klinikkamme toimii koulutusyksikkönä esteettisissä toimenpiteissä plastiikkakirurgiaan erikoistuville lääkäreille yliopistosairaala TAYS:n kanssa. KC Clinicillä on koulutussopimus ainoana yksityisenä klinikkana Suomessa.

Perustajat

KC Clinicin perustajina ovat pirkanmaalaiset sairaanhoitaja Susanna Kupi ja plastiikkakirurgi Heikki Kupi, jotka ovat jo yli 30 vuoden ajan vaikuttaneet plastiikkakirurgian alalla. Heikki Kupi on toiminut päätoimisesti yksityispuolella esteettisen kirurgian parissa vuodesta 1999. Kupit halusivat antaa jokaiselle ihmisille mahdollisuuden huolehtia ulkonäöstään ja terveydestään parhaalla mahdollisella tavalla. KC Clinic tarjoaa niin naisille kuin miehille suunnattuja palveluita.

Periaatteena on tarjota palveluita, jotka ovat mahdollisimman inhimillisiä, mutta mahdollisimman tehokkaita. Emme halua antaa ihmisille utopioita ja unelmia, vaan todellisia tuloksia tavallisten ihmisten ongelmiin.

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake