Kasvoille

Erilaiset laitehoidot kasvojen hoitoon.

Morpheus8

Morpheus8 radiofrekvenssihoito toimii ainutlaatuisesti ihon ikääntymisen merkkien hoitoon, kuten velttoutuneeseen ihoon, ryppyihin ja epätasaiseen ihonsävyyn. Hoito kiinteyttää tehokkaasti ihonalaista kudosta kasvoilla, kaulalla ja vartalolla, käyttäen fraktionaalista radiofrekvenssihoitoa (RF). Hoitomenetelmässä viedään lämpöenergiaa ihon alle dermikseen pienten mikroneulojen avulla, joka samalla aktivoi ihon kollageeni- ja elastiinituotannon. Tuloksena on kiinteämpi, nuorekkaampi ja tasaisempi iho.

Morpheus8 soveltuu monenlaisille ihotyypeille ja tarjoaa ratkaisun erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epätasaiseen ihonsävyyn, ikääntymisen merkkeihin, aknearpiin, kaulan ja dekolteen ikääntymismuutoksiin sekä veltostuneeseen ihoon. Hoito on myös turvallinen tummemmille ihonsävyille.

Hoidon tuloksena saavutetaan nuorekkaampi, sileämpi, kiinteämpi ja kirkkaampi iho. Lisäksi hoidon tuloksena ihohuokoset pienenevät. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, ja erilaiset hoitopäät mahdollistavat tarkan kohdistamisen eri iho-ongelmiin. 

Tulokset voivat näkyä jo muutamassa viikossa, mutta lopulliset tulokset tulevat esiin noin 2-3 kuukauden kuluttua. Suosittelemme 3-5 hoitokerran sarjaa ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi, hoitovälien ollessa noin 4 viikkoa.

Ennen hoidon tekemistä, iholle levitetään puudutevoidetta. Hoidon aikana voi tuntea lievää pistelyä ja kuumotusta. Toipuminen on yksilöllistä. Punoitus, lievä turvotus ja kuumotus ovat normaaleja reaktioita hoidon jälkeen ja ne usein lisääntyvät iltaa kohden hoitopäivänä. Pieniä punoittavia pisteitä/jälkiä voi myös näkyä iholla muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Yllä mainitut oireet ovat normaaleja ja helpottavat muutamassa päivässä. 

Jälkihoito-ohjeita on tärkeää noudattaa tarkasti. Ihon koskettelua ja voimakasta hankausta tulee välttää heti hoidon jälkeen. Suosittelemme hoitamaan ihoa klinikan ohjeistamilla tuotteilla ja välttämään viiden vuorokauden ajan voimakkaita ihonhoitotuotteita (AHA, BHA, Retinoli, A- ja C- vitamiini). Meikin voi levittää hoidetulle alueelle 1-2 vuorokauden kuluttua hoidosta. Saunomista, uimista ja hikoilua tulee välttää noin 2-3 vuorokauden ajan. Iholla voi esiintyä kuivuutta ja karheutta noin 1-2 viikon ajan hoidon jälkeen. Auringonottoa tulisi välttää noin kuukauden ajan ja  SPF aurinkosuojavoiteen käyttöä suositellaan ympäri vuoden.

Klinikallamme Morpheus8 -hoitoa tekevät erikkoissairaanhoitaja Susanna sekä plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

Fractora RF

Ihon kiinteytykseen, juonteiden hoitoon ja aknearpien tasoittamiseen

Fractora uusi käänteentekevä hoito joka mahdollistaa juonteiden ja löysän ihon kiinteytyshoidon. Toimii erityisen hyvin pystyjuonteisiin huulien ympärillä, kulmakarvojen välisiin juonteisiin, alaluomiin, akne- ja vesirokkoarpiin sekä kädenselkiin.

Fractora perustuu radiofrekvenssienergiaan. Radiofrekvenssienergia kulkee pienten neulojen kautta iholle lämmittäen sitä. Ihon alle johdettu lämpö kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Iho puudutetaan hoidettavilta ihoalueilta, jolloin hoito on miellyttävämpi.

Fractoraa voidaan käyttää FaceTiten yhteydessä, jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ihon ala- ja yläpuolelta. Tällä yhdistelmällä saadaan huomattavia tuloksia!

Fractora hoidon jälkeen ihoa tulee suojata auringolta kuukauden ajan. Fractoran jälkeen on suositeltavaa ottaa käyttöön Post-operatiivinen hoitovoide.

ReFacing

Tehokas anti aging -hoito RF -menetelmällä!

ReFacing on ei kirurginen, paikallinen, juonteita tasoittava ja pehmentävä hoito. Hoidossa radioaallot ulottuvat dermikseen asti parantaen ihon rakennetta muodostamalla ja stimuloimalla kollageenin ja elastiinin uudelleensyntyä. Radioaallot tuodaan iholle elektrodin kautta. ReFacing -menetelmää voidaan käyttää myös sarjahoitona alaluomien turvotuksen/pullotuksen tasoittamiseen.

ReFacing on turvallinen menetelmä tulokselliseen hoitoon niin naisille kuin miehille! Tulokset ovat nähtävissä jo välittömästi ja tulosten kehittyminen jatkuu jopa kuuteen kuukauteen asti viimeisen hoidon jälkeen. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan sarjahoitona.

Hoidon jälkeen ei ole jälkitoipumista, normaalia elämää voi jatkaa heti. Hoidettu ihoalue punoittaa, jopa voimakaastikkin, välittömästi hoidon jälkeen mutta laskee ihon rakenteesta riippuen hyvinkin nopeaan.

Ultherapy®

Veitsetön kasvojen kohotus

Ultherapy kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään plastiikkakirurgisin toimenpitein. Ihon pintaa ei leikata eikä muutenkaan käsitellä. Ultraäänienergia käynnistää ihossa luonnollisen vasteen, joka saa aikaan uuden kollageenin syntymistä sekä heikentyneen kollageenin vahvistumista.

Osa potilaista huomaa tuloksia jo välittömästi hoidon jälkeen, mutta varsinainen hyöty tulee näkyviin 2-3 kuukauden kuluessa hoidosta, kun uusi kollageeni vähitellen kohottaa ja kiinteyttä kasvoja ja kaulaa sekä tasoittaa dekolteen ihoa.

Mistä Ultherapy® – hoidossa on kysymys?

Hoito kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään plastiikkakirurgisin toimenpitein. Ihon pintaa ei leikata eikä muutenkaan käsitellä. Ultraäänienergia käynnistää ihossa luonnollisen vasteen, joka saa aikaan uuden kollageenin syntymistä sekä heikentyneen kollageenin vahvistumista.
Osa potilaista huomaa tuloksia jo välittömästi hoidon jälkeen, mutta varsinainen hyöty tulee näkyviin 2-3 kuukauden kuluessa hoidosta, kun uusi kollageeni vähitellen kohottaa ja kiinteyttä kasvoja ja kaulaa sekä tasoittaa dekolteen ihoa.

Toisin kuin esimerkiksi laseriin tai radiofrekvenssiin perustuvat menetelmät, Ultherapy® ohittaa ihon pintakerroksen kokonaan, ja energia pystytään kohdistamaan optimaalisella lämpötilalla tarkasti halutulle syvyydelle. Ultherapyn ainutlaatuisiin etuihin kuuluu myös ultraäänikuvantaminen, jonka avulla hoitava lääkäri tai sairaanhoitaja näkee hoidettavat kudoskerrokset. Näin energia saadaan kohdistettua turvallisesti juuri sinne, missä siitä on suurin hyöty.
Vaikka Ultherapy® avulla ei päästäkään täysin vastaavaan hoitotulokseen kuin plastiikkakirurgialla, se on erinomainen vaihtoehto potilaille, jotka eivät ole valmiita leikkaushoitoon. Hoidon avulla voidaan myös pidentää plastiikkakirurgisten toimenpiteiden tulosten pysyvyyttä.

Ultherapy® – hoito on ainoa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä ei- invasiivinen (ei leikkausta vaativa) hoitomenetelmä kaulan, leuanalusihon ja kulmien kohotukseen ja kiinteytykseen. Nyt FDA on erityisesti hyväksynyt menetelmän käyttöön myös ainoana ei invasiivisena hoitomenetelmänä dekolteen juonteiden ja ryppyjen hoitoon.

 • Ei vaadi leikkausta
 • Ei sairausloman tarvetta
 • Edistää kollageenin tuotantoa
 • Luonnollinen lopputulos
 • Yksi hoitokerta useimmiten riittää
 • Turvallinen ultraääni menetelmä

Ultherapy: Usein kysyttyä

Ultherapy® on ainoa ei-invasiivinen esteettinen hoitomenetelmä, jolla on:

 • FDA-hyväksyntä ihokudoksen kohottamiseen
 • FDA-hyväksyntä erityisesti dekolteen hoitoon
 • FDA-hyväksyntä ultraäänikuvantamisen käyttöön kudosten tarkkailussa hoidon aikana

Hoidon kesto riippuu hoidettavasta ihoalueesta sekä yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta,. Ennen hoidon tekemistä on käytävä plastiikkakirurgin konsultaatiossa, jossa luodaan yhdessä hoitosuunnitelma sinun toiveisiisi. Kasvojen sekä kaulan hoito kestää noin 60–90 minuuttia ja dekolteen hoito puolestaan noin 30 minuuttia.

Ultherapy® hoidon jälkeen voitte välittömästi palata takaisin rutiineihinne. Minkäänlaisia erityisiä jälkihoitotoimenpiteitä ei tarvitse noudattaa. Ainoastaan urheilua ja saunomista tulee välttää hoitopäivän ajan.

Voitte huomata kiinteytymistä heti hoidon jälkeen, mutta lopullinen tulos tulee näkyviin 2–3 kuukauden kuluessa hoidosta, kun heikentynyt kollageeni korvautuu uudella. Jatkossa uusilla huoltavilla hoidoilla voidaan edelleen vähentää ihon luonnollisen vanhenemisen vaikutuksia. Potilaana on hyvä tietää, että Ultherapyn® ihon kollageenin tuotantoa lisäävä vaikutus.

Kun pieni määrä ultraäänienergiaa kohdistetaan tarkasti ihokudokseen, se voi tuntua syvällä ihossa vähäisenä nipistelynä tai lämpönä. Se on kuitenkin osoitus siitä, että uuden kollageenin syntyminen on käynnistetty. Osalle potilaista hoito saattaa tuntua epämukavalta, mutta tuntemukset kestävät ainoastaan ultraäänienergian kohdistamisen ajan. Hoitava lääkäri pyrkii tekemään hoitokokemuksesta mahdollisimman miellyttävän. Suurin osa potilaista kokeekin hoidon vain lievästi epämukavana ja saavutettavan tuloksen arvoisena.

FDA-hyväksyttyjä Ultherapy® -hoitoja on maailmanlaajuisesti tehty turvallisesti yli 350 000 kappaletta. Ultraääntä on käytetty turvallisesti lääketieteessä jo yli 50 vuoden ajan. Lisäksi jokainen Ultherapy®- hoitoja tekevä lääkäri tai sairaanhoitaja on koulutettu perusteellisesti hoitomenetelmään ja laitteen käyttöön. Ultherapy® on turvallinen valinta.

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä joitakin tunteja kestävää punoitusta. Hoidon jälkeen esiintyy usein myös muutamia päiviä kestävää turvotusta tai joitakin viikkoja kestävää kihelmöinnin tunnetta tai kosketusarkuutta. Tällaiset oireet ovat kuitenkin lieviä ja ohimeneviä. Myös harvinaisemmat hoidonjälkeiset vaikutukset, kuten ohimenevät mustelmat tai tunnottomat alueet iholla, ovat mahdollisia. Mikäli tällaisia vaikutuksia esiintyy, lääkäri käy asian läpi kanssanne.

Täyteainehoidoista tulisi olla kulunut aikaa 1kk ja botuliini hoidosta 2 viikkoa.

Mesolankojen laitoista tulisi olla 6kk väliä ennen Ultherapy hoitoon.

Hinnasto - Esteettiset hoidot

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin vastaanoton, lähtötilanteen ja käsitellyn alueen laajuuden perusteella.

Laitehoidot

Radiofrekvenssienergia

 • RF ReFacing, 1 hoitokerta 250 €

  - 1 hoitoalue

 • RF ReFacing, 3 hoitokertaa 650 €

  - 1 hoitoalue

RF Fractora

 • Fractora ylähuuli alk. 425 €
 • Fractora suunympärys alk. 625 €
 • Fractora kasvot alk. 1450 €

Ultherapy

 • Silmänympärysalue alk. 990 €
 • Alakasvot 1900 €
 • Koko kasvot 2500 €
 • Kaula alk. 1500 €
 • Dekoltee alk. 900 €

Venus Freeze

 • Kasvojen alueen hoidot 150 €

  Sarjahoito 3 krt - 400 €
  Sarjahoito 6 krt - 800 €

 • Kasvot ja kaula 200 €

  Sarjahoito 3 krt - 550 €
  Sarjahoito 6 krt - 1000 €

 • Kasvot, kaula ja dekoltee 250 €

  Sarjahoito 3 krt - 700 €
  Sarjahoito 6 krt - 1350 €

 • Vartalon alueen hoidot 150 €

  Lisäalue hoidon yhteydessä 99 €

 • Venus Freeze 5+1 sarja 600 €

  Yksi kerta veloituksetta

 • Silmänympäryshoito Freeze-tekniikalla 99 €

  Open eyes hoidon yhteydessä - 65 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Esteettiset hoidot

Yhteydenottolomake