Nenäleikkaus Kimmo Tanttula

Nenäleikkaus

Kasvojen ja kaulan toimenpiteitä varten sinun tulee käydä plastiikkakirurgin konsultaatiossa, jossa suunnitellaan toimenpide yhdessä leikkaavan kirurgin kanssa. Monet kasvojen toimenpiteet voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, mutta isommat leikkaukset hoidamme nukutuksessa.

Konsultaatioon on hyvä varata aikaa noin 60 min.

Nenä on yksi kasvojen hallitsevimmista piirteistä

Nenäleikkauksella eli rhinoplastialla voidaan korjata nenän muotoa ja osittain vaikuttaa nenän kokoon. Nenäleikkauksella pystytään usein myös parantamaan ilman kulkua nenän alueella, jos tukkoisuus on ongelma.

Yleisimmät muotovirheet, joita leikkauksessa korjataan: Leveää nenän kärkeä voidaan kaventaa tai korjata nenän kärjen symmetria, jos oikean- ja vasemmanpuoleinen kärkirusto ovat keskenään erimalliset. Nenän selässä olevaa luista tai rustoista kohoumaa eli kyömyä voidaan tasoittaa. Nenän selän vinoutta voidaan myös oikaista. Pienempiä toimenpiteitä voidaan tehdä myös sierainaukkojen alueella.

Nenän muotoilu perustuu nenän rusto- ja luurakenteen muokkaukseen. Usein nenäleikkauksessa käytetään myös rustosiirteitä. Siirre otetaan yleensä nenän väliseinästä leikkauksen aikana. Huomaamattomasti rustosiirteen voi ottaa myös korvalehden takaosasta. On kuitenkin muistettava, että muodon turvallisella muokkaamisella on rajoituksia ja lisäksi iho tuo omaa muotoaan nenään myös leikkauksen jälkeen. Esimerkiksi paksu nenän kärjen iho estää kärjen voimakkaan kavennuksen.

Suurin osa leikkauksista tehdään ns. avoleikkauksina, jolloin päästään parhaiten vaikuttamaan rustojen muotoon. Iholle nenän väliseinän kapeimmalle kohdalle jäävä pieni ihoarpi paranee yleensä huomaamattomaksi. Leikkauksen laajuuden ja potilaan toiveiden mukaan toimenpide tehdään joko nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa.

Toipuminen

Nenäleikkaukset tehdään joko nukutuksessa tai puudutuksessa. Toipumisaika on normaalisti 2 – 3 viikkoa, joista ensimmäisen viikon ajan pidetään nenälastaa ja teippauksia. Ne poistetaan yleensä samalla kun ompeleetkin, viikon kuluttua toimenpiteestä. Nenäleikkauksen lopputulosta voidaan pitää valmiina vasta noin puolen vuoden kuluttua ja pieniä muutoksia tapahtuu jopa vuoteen saakka toimenpiteestä.

Toimenpide mielessä?

Nenäleikkaus toimenpiteen suunnittelu alkaa plastiikkakirurgin vastanotolla. Suunnittelukäynnin yhteydessä asiakas saa myös kustannusarvion toimenpiteestä.

Nenäleikkaukset suorittaa klinikallamme plastiikkakirurgi Kimmo Tanttula.

Ei-kirurginen nenä muotoilu

Nenää voidaan muotoilla myös täyteaineilla ja botuliinilla tai niitä voidaan käyttää nenäleikkauksen jälkeen täydentämään tilannetta.

Näitä hoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

Plastiikkakirurgin vastaanotto Tampereella ja Helsingissä

Vastaanotolla käydään läpi hoitovaihtoehdot ja laaditaan hoitosuunnitelma yhdessä lääkärin ja tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaanoton jälkeen saat toimenpiteestä tarkan kustannusarvion.
Palvelun hinta määräytyy konsultaatioon käytetyn ajan perusteella.

Hinnasto - Plastiikkakirurgiset hoidot

Hinnasto on alkaen -hinnasto ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lähtötilanteen, käsiteltävän alueen laajuuden mukaan sekä anestesiamuodon perusteella. Jokaisen palvelun hintaan lisätään toimistomaksu 20,00 € – 24,80 €.

Konsultaatio

  • Lääkärin konsultaatio 15 min alk. 65 €
  • Lääkärin konsultaatio 30 min alk. 110 €
  • Lääkärin konsultaatio 45 min alk. 150 €
  • Lääkärin konsultaatio 60 min alk. 180 €
  • Lääkärin konsultaatio 75 min alk. 210 €

Nenäleikkaus

  • Nenäleikkaus alk. 5000 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Plastiikkakirurgiset hoidot

Yhteydenottolomake

Liity kauneuspiiriläiseksi

Saat -25% alennuksen plastiikkakirurgian konsultaatiosta. Kauneuspiiriläisenä tiedät asioista aina ensimmäisenä ja saat parhaat edut sähköpostiisi.