KC kauneustili

Profhilo®

Biorevitalisaatio on innovatiivinen anti-aging-hoito, joka ehkäisee ihon veltostumista kasvoissa ja niillä alueilla, joita on perinteisesti vaikea hoitaa, kuten kaulassa, käsissä ja käsivarsissa.

Profhilo® on kehitetty käyttämällä IBSA:n patentoitua NAHYCO-teknologiaa. Siinä on yksi markkinoiden korkeimmista hyaluronihappopitoisuuksista ja sen tehokkuus on pitkäkestoista ilman verkkosidoksellisia vaikuttavia aineita.

profhilo logo

Mikä on Profhilo®?

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.

Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

Miten Profhilo® toimii?

Profhilo® on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia.

Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

Kliiniset tutkimukset vahvistavat positiiviset vaikutukset ihon tekstuuriin, elastisuuteen ja kosteuteen sekä välittömän kiinteyttävän vaikutuksen.

Kelle Profhilo® sopii?

Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja toipumisaikaa. Hoitokertojen määrää tekee siitä täydellisen lounastunnin aikana tehtävän hoidon ja se sopiikin hyvin myös kiireisimmille. Hoidot ovat suosittuja sekä naisten että miesten keskuudessa.

Profhilo® hoidot tehdään yleensä 2-3 kerran sarjahoitoina.

Mitä on hyvä tietää toipumisesta?

Hoitopäivänä hoidettua aluetta ei pestä, mutta seuraavana päivänä voi jo käydä normaalisti suihkussa. Toipumista edistävät myös oikeat tuotteet, joiden käyttö opastetaan aina henkilökohtaisesti hoitotilanteessa. Hoidon yhteydessä nousevat pienet kohoamat laskevat kasvoilta 1-2 tunnissa.

Profhilo® ennen ja jälkeen

Hinnasto - Esteettiset hoidot

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin vastaanoton, lähtötilanteen ja käsitellyn alueen laajuuden perusteella.

Injektiohoidot

Profhilo, erikoissairaanhoitaja

  • Profhilo 1 krt 490 €

    Lisäampulli hoidon yhteydessä - 350 €

  • Profhilo 2 krt 790 €

    Lisäampulli hoidon yhteydessä - 350 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Esteettiset hoidot

Yhteydenottolomake