Vartalolle

Vartalohoidoissa keskitymme tehokkaisiin hoitosarjoihin. Hoitosarja suunnitellaan vartalon eri ongelmiin ja ongelma–alueisiin. KC Clinicin vartalohoidot ovat myös toimenpiteitä tukevia, joita suosittelemme ottamaan ennen ja jälkeen vartalon alueen toimenpiteitä. Toimenpiteen rinnalla suoritettavat vartalonalueen hoidot tarjoamme asiakkaillemme edullisemmin. Toimenpiteitä tukevista hoidoista voit kysyä myös vastaanotto-ja kontrollikäyntien yhteydessä.

Morpheus8

Morpheus8 radiofrekvenssihoito toimii ainutlaatuisesti ihon ikääntymisen merkkien hoitoon, kuten velttoutuneeseen ihoon, ryppyihin ja epätasaiseen ihonsävyyn. Hoito kiinteyttää tehokkaasti ihonalaista kudosta kasvoilla, kaulalla ja vartalolla, käyttäen fraktionaalista radiofrekvenssihoitoa (RF). Hoitomenetelmässä viedään lämpöenergiaa ihon alle dermikseen pienten mikroneulojen avulla, joka samalla aktivoi ihon kollageeni- ja elastiinituotannon. Tuloksena on kiinteämpi, nuorekkaampi ja tasaisempi iho.

Morpheus8 soveltuu monenlaisille ihotyypeille ja tarjoaa ratkaisun erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epätasaiseen ihonsävyyn, ikääntymisen merkkeihin, aknearpiin, kaulan ja dekolteen ikääntymismuutoksiin sekä veltostuneeseen ihoon. Hoito on myös turvallinen tummemmille ihonsävyille.

Hoidon tuloksena saavutetaan nuorekkaampi, sileämpi, kiinteämpi ja kirkkaampi iho. Lisäksi hoidon tuloksena ihohuokoset pienenevät. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, ja erilaiset hoitopäät mahdollistavat tarkan kohdistamisen eri iho-ongelmiin. 

Tulokset voivat näkyä jo muutamassa viikossa, mutta lopulliset tulokset tulevat esiin noin 2-3 kuukauden kuluttua. Suosittelemme 3-5 hoitokerran sarjaa ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi, hoitovälien ollessa noin 4 viikkoa.

Ennen hoidon tekemistä, iholle levitetään puudutevoidetta. Hoidon aikana voi tuntea lievää pistelyä ja kuumotusta. Toipuminen on yksilöllistä. Punoitus, lievä turvotus ja kuumotus ovat normaaleja reaktioita hoidon jälkeen ja ne usein lisääntyvät iltaa kohden hoitopäivänä. Pieniä punoittavia pisteitä/jälkiä voi myös näkyä iholla muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Yllä mainitut oireet ovat normaaleja ja helpottavat muutamassa päivässä. 

Jälkihoito-ohjeita on tärkeää noudattaa tarkasti. Ihon koskettelua ja voimakasta hankausta tulee välttää heti hoidon jälkeen. Suosittelemme hoitamaan ihoa klinikan ohjeistamilla tuotteilla ja välttämään viiden vuorokauden ajan voimakkaita ihonhoitotuotteita (AHA, BHA, Retinoli, A- ja C- vitamiini). Meikin voi levittää hoidetulle alueelle 1-2 vuorokauden kuluttua hoidosta. Saunomista, uimista ja hikoilua tulee välttää noin 2-3 vuorokauden ajan. Iholla voi esiintyä kuivuutta ja karheutta noin 1-2 viikon ajan hoidon jälkeen. Auringonottoa tulisi välttää noin kuukauden ajan ja  SPF aurinkosuojavoiteen käyttöä suositellaan ympäri vuoden.

Klinikallamme Morpheus8 -hoitoa tekevät erikkoissairaanhoitaja Susanna sekä plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

Lymfaterapia vartalolle ja kasvoille

Kevyt käsin tehtävä pumppaava hieronta poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Se aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Lymfaterapia vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, ihmisen puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä vegetatiiviseen hermostoon. Lymfaterapia on tehokkuutensa lisäksi erittäin rentouttavaa.

Hierontaa suositellaan mm. turvotuksen ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoksi turvotuksen vähentämiseen sekä nopeuttamaan arpien paranemista. Se sopii hyvin raskausajan arpien ennaltaehkäisyyn sekä turvotuksen poistoon. Lymfaterapia sopii erittäin hyvin akne-, rosacea-, ja couperosa-ihoille rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, sekä lihassärkyjen hoitoon varsinkin, jos lihakset ovat arat eivätkä kestä tavallista hierontaa. Hieronta sopii nestekiertoa parantavan vaikutuksensa ansiosta tukevana hoitona laihdutuksen yhteydessä.

Kirurginen lymfaterapia

Kirurginen lymfaterapia eroaa hiukan tavallisesta lymfasta. Kirurgista lymfaa tekevä hoitaja on käynyt siihen vaativan erikoiskoulutuksen, jolloin hoitaja tietää mille alueille ja millä voimakkuusasteella hierontaa voi toimenpiteen jälkeen tehdä. Kirurgista lymfaa tehdään heti toimenpiteen jälkeen aina ompeleiden poistoon saakka vaikka joka päivä tarvittaessa. Hoitoaika riippuu toimenpiteen laajuudesta, ja yleensä se on noin 30min.

Lymfaterapian sarjahoidot suunnitellaan yksilöllisesti tarpeen mukaan

Lymfahoitoja voi ottaa kertahoitona, suosittelemme kuitenkin sarjahoitoa jolla saadaan paremmat tulokset. Toimenpiteen yhteydessä suosittelemme lymfahoidot aloitettavaksi 1-2 viikkoa ennen leikkausta ja jatkavan lymfahoitoja vielä leikkauksen jälkeen 2-3 kertaa. Hoitoihin menee aikaa noin 30-60 min.

Venus Freeze

Uusinta teknologiaa hyödyntävä Venus Freeze esteettinen hoito on vartalon muokkaukseen, ihon kiinteytykseen ja selluliitin vähentämiseen.

Freeze hoitaa tehokkaasti vartalon ja kasvojen eri alueita. Hoidoilla voidaan silottaa ryppyjä ja juonteita kasvojen ja kaulan alueelta. Ajan myötä valahtaneet posket, löysentynyt kaulan iho ja kaksoisleuka ovat tavallisimpia hoitokohteita.

Freeze-hoito tehoaa hyvin myös olkavarsien, vatsan, reisien ja polvien veltostuneeseen ihoon. Se sopii myös raskauden, laihdutuksen tai rasvaimun jälkeiseen ihon veltostumisen hoitoon sekä tehoaa selluliittiin, joka näkyy ns. appelsiini-ihona. Freeze-hoidolla on saavutettu hyviä tuloksia myös raskausarpien hoidossa.

Hoidossa radioaaltojen aikaansaama lämpövaikutus lisää ihon kollageenisäikeiden määrää ja parantaa näiden laatua, mikä auttaa ihoasi kestämään paremmin tuleviakin haasteita.

Rentouttavaa hoitoa

Hoidot ovat nopeita ja tehokkaita! Yksi hoitokerta kestää 10-60 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on hoitoja suositeltavaa ottaa 1-2 kertaa viikossa. Hoidot ovat turvallisia! Ne eivät vaadi jälkitoipumisaikaa tai etukäteisvalmisteluja, eivätkä aiheuta kipua tai särkyä.

Hoito alkaa hoidettavan ihoalueen puhdistuksella. Hoidon aikana hoitaja kuljettaa hoitoalueen mukaan valittua hoitopäätä iholla kevyesti, pienin pyörivin liikkein. Radiofrekvenssihoidolla ihoon johdettu energia lämmittää ihoa ja ihonalaista kudosta 2 cm:n syvyyteen asti. Rasvasolut lämpenevät ja kutistuvat sekä iho kiinteytyy. Hoito tuntuu rentouttavana hierontana ja miellyttävänä lämpönä. Hoidon jälkeen iholla on punoitusta joka laskee nopeasti.

Venus Freeze hoito voi olla rentoutushetki vaikka kesken työpäivän.

Hinnasto - Esteettiset hoidot

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin vastaanoton, lähtötilanteen ja käsitellyn alueen laajuuden perusteella.

Laitehoidot

Venus Freeze

 • Kasvojen alueen hoidot 150 €

  Sarjahoito 3 krt - 400 €
  Sarjahoito 6 krt - 800 €

 • Kasvot ja kaula 200 €

  Sarjahoito 3 krt - 550 €
  Sarjahoito 6 krt - 1000 €

 • Kasvot, kaula ja dekoltee 250 €

  Sarjahoito 3 krt - 700 €
  Sarjahoito 6 krt - 1350 €

 • Vartalon alueen hoidot 150 €

  Lisäalue hoidon yhteydessä 99 €

 • Venus Freeze 5+1 sarja 600 €

  Yksi kerta veloituksetta

 • Silmänympäryshoito Freeze-tekniikalla 99 €

  Open eyes hoidon yhteydessä - 65 €

Venus Viva

 • Venus Viva 1 krt 500 €

  Jatkohoidot - 350 €

 • Dekoltee ja kaula 150 €
 • Kämmenselkien silotus hoidon yhteydessä 45 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Esteettiset hoidot

Yhteydenottolomake