Rintojen kohotus

Rintojen suurennus

Rintojen muodon korjaus on aina yksilöllisesti suunniteltu toimenpide, jossa huomioidaan myös muut vaihtoehdot. Implantin oikean koon ja muodon valintaan vaikuttavat monet tekijät ja nämä käydään läpi yksilöllisestivastaanotolla. Samoin rintaimplantin sijainti rintakudokseen nähden ja leikkausarven kohta. Toimenpiteen suunnittelee aina leikkaava plastiikkakirurgi.

Rintojen muodon korjaus silikoni-implanteilla

Suunnittelukäynnillä toimenpiteen suorittava plastiikkakirurgi varmistaa rinnan rakenteen mammografialla ja ultraäänitutkimuksella. Vastaanotolle kannattaa varata mukaan rintaliivit, joissa ei ole toppauksia sekä vaalea kireähkö t-paita sovitusimplanttien kokeilua varten.

Rintojen muodon korjaus tehdään nukutuksessa tai puudutuksessa ja rentouttavassa lääkityksessä. Kotiin pääse saman päivän aikana. Plastiikkakirurgiaan tarkoitetut tukiliivit laitetaan leikkaussalissa ennen kotiinlähtöä. Leikatulla asiakkaalla on oltava saattaja kotiin lähdettäessä. Tukiliivejä tulee pitää kuuden viikon ajan mahdollisimman paljon parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Toimenpideasiakkaille ympärivuorokautinen puhelinpäivystys

Työhön palaaminen työn raskaudesta riippuen on mahdollista 1-4 viikon kuluttua toimenpiteestä. Liikunta on sallittua 6 viikon kuluttua toimenpiteestä. Voimakas rintojen alueen rasitus on puolestaan sallittua 3 kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Jälkikontrolliin tullaan 2-3 viikon kuluttua toimenpiteestä. Noin 6 kuukauden jälkeen tullaan viimeiseen jälkikontrolliin. Seurantaa suositellaan plastiikkakirurgin vastaanotolla kahden vuoden välein. Implanttien rikkoutuminen on harvinaista. Sen sijaan edelleen ns. kapselimuodostuminen eli arpikudoskiristys proteesin ympärillä esiintyminen on mahdollista mutta myös harvinaista.

Rintojen muodon korjauksen hinta muodostuu

 • plastiikkakirurgin suunnittelukäynnistä
 • mammografiasta
 • toimenpiteestä
 • implanteista
 • liiveistä ja hoitotuotteista

Rintojen muodon korjaus rasvansiirrolla

Rintojen kokoa ja erityisesti ryhtiä on mahdollista parantaa naisen omalla rasvalla. Rasvaimulla imettyä rasvaa voidaan siirtää rintojen alueelle 100-400 ml/rinta yhdessä toimenpiteessä. Merkittävä osa rasvasta jää pysyvästi rinnan alueelle ja suurennusta voi lisätä/täydentää toistetulla rasvansiirrolla. Siirrettävän rasvan määrä riippuu rinnan ihonalaiskudoksen paksuudesta ja ihon pinta-alasta ja siitä, paljonko rasvaa on saatavilla. Erityisesti imetyksestä löystyneeseen rintaan mahtuu varsin paljon rasvaa jo yhdellä siirrolla. Rintojen koko kasvaa yhdellä rasvansiirrolla ½-1 kuppikoon verran riippuen lähtötilanteesta. Toistetulla toimenpiteellä on mahdollista saavuttaa selkeämpikin suurennus.

Rasvansiirto rintoihin aloitetaan ottamalla rasvaa rasvaimun avulla valituilta kohdilta. Useimmiten vatsan ja lantion ulkosivujen rasvaimulla saadaan riittävä määrä rasvaa. Tarvittaessa rasvaimua voidaan laajentaa reiden ulkosivulle tai muualle sopivaan kohtaan. Toimenpide kestää noin 3-4 tuntia ja se tehdään nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa ja rentouttavassa lääkityksessä. Kotiin pääsee saman päivänä aikana parin tunnin seurannan jälkeen voinnin mukaan. Saattajan tulee olla mukana kotiin lähtiessä.

Rasvaimun jälkeen käytetään tukitekstiilejä rasvaimualueilla. Rintaliivejä ei suositella käytettäväksi neljään viikkoon eikä vatsalla tai kyljellään nukkumista, sillä paine heikentää rasvansiirteen tarttumista. Liikunta on sallittua 2 viikkoa toimenpiteestä.
Rasvansiirto on luonnollinen tapa korjata rintojen muotoa. Riskit ovat hyvin vähäiset ja toipuminen nopeaa. Erityisesti imetyksestä löystynyt rinta saa uutta ryhtiä ilman näkyviä arpia. Rinnat ovat luonnollisen pehmeät ja muokkautuvat ikääntymisen tai painonmuutosten myötä luonnollisesti muun vartalon mukana.

Plastiikkakirurgimme käyttämät rintaimplantit ovat turvallisia ja tunnettuja

Rintojen suurennus: Ennen ja jälkeen

Plastiikkakirurgin vastaanotto Tampereella ja Helsingissä

Vastaanotolla käydään läpi hoitovaihtoehdot ja laaditaan hoitosuunnitelma yhdessä lääkärin ja tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaanoton jälkeen saat toimenpiteestä tarkan kustannusarvion.
Palvelun hinta määräytyy konsultaatioon käytetyn ajan perusteella.

Hinnasto - Plastiikkakirurgiset hoidot

Hinnasto on alkaen -hinnasto ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lähtötilanteen, käsiteltävän alueen laajuuden mukaan sekä anestesiamuodon perusteella. Jokaisen palvelun hintaan lisätään toimistomaksu 20,00 € – 24,80 €.

Konsultaatio

 • Lääkärin konsultaatio 15 min alk. 65 €
 • Lääkärin konsultaatio 30 min alk. 110 €
 • Lääkärin konsultaatio 45 min alk. 150 €
 • Lääkärin konsultaatio 60 min alk. 180 €
 • Lääkärin konsultaatio 75 min alk. 210 €

Rintatoimenpiteet

Rintojen suurennus

 • Suurentaminen implanteilla alk. 4290 € + implantit
 • Suurentaminen implanteilla + kohotus alk. 6590 € + implantit
 • Implantit alk. 700 €/kpl

Muut toimenpiteet

 • Implanttien poisto alk. 2900 €
 • Gynekomastia alk. 3500 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Plastiikkakirurgiset hoidot

Yhteydenottolomake

Liity kauneuspiiriläiseksi

Saat -25% alennuksen plastiikkakirurgian konsultaatiosta. Kauneuspiiriläisenä tiedät asioista aina ensimmäisenä ja saat parhaat edut sähköpostiisi.