Plastiikkakirurgiset hoidot

Hörökorvaleikkaus

Kasvojen ja kaulan toimenpiteitä varten sinun tulee käydä plastiikkakirurgin konsultaatiossa, jossa suunnitellaan toimenpide yhdessä leikkaavan kirurgin kanssa. Monet kasvojen toimenpiteet voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, mutta isommat leikkaukset hoidamme nukutuksessa.

Konsultaatioon on hyvä varata aikaa noin 60 min.

Korvalehden muodon korjaaminen – Hörökorvaleikkaus

Ulkokorvan synnynnäinen epämuotoisuus voi olla eri vaikeusasteista aina ulkokorvan puuttumisesta lievään korvalehden asentohäiriöön. Tavallisin korvalehden epämuotoisuus on hörökorva, joka johtuu korvalehden kehityshäiriöstä, joka voi olla jossain tapauksissa perinnöllistä. Korvalehden poimut saattavat jäädä suoriksi tai osa rustosta on liian kookasta nostaen korvalehteä eteenpäin.

Leikkausmenetelmiä korvalehden muodonkorjaukseen on useita. Plastiikkakirurgimme käyttää usein menetelmää, jossa ei halkaista, vaan se pehmennetään ja muotoillaan ompeleilla. Korvaruston voi myös halkaista, mutta tässä tapauksessa ruston leikkauspinnan reuna voi alkaa vuosien kuluessa näkyä ja korjausleikkaus on tarpeellinen. Lievän ulkokorvan epämuotoisuuden kuten kuppikorvan tai hörökorvan korjaaminen tehdään muotoilemalla viallista korvarustoa ja kiinnittämällä korvarusto uuteen asentoon. Korvalehden rustolla on asentomuisti ja se pyrkii jossain määrin entiseen muotoonsa.

Korvalehden muodonkorjaus toimenpide voidaan tehdä aikuisiällä, mutta pyritään tekemään jo ennen kouluikää. Aikuisille ja yli 10 vuotiaille lapsille toimenpide tehdään yleensä paikallispuudutuksessa ja rentouttavassa lääkityksessä. Pienille lapsille toimenpide tehdään nukutuksessa.

Korvalehden korjaustoimenpiteen jälkeen laitamme korvan/korvien päälle komprimoivan sidoksen 3-5 päivän ajaksi. Sidos poistetaan hoitopaikassa ja jatkoon tulee tukipanta 2-3 viikon ajaksi. Ompeleet poistetaan 10-14 kuluttua. Kontrollikäynnillä myös toimenpiteen suorittanut kirurgi tarkastaa haavan kunnon ja katsotaan tarpeen mukaan jatkohoito.

Normaali liikkuminen, kuten kävely ja pikkuaskareet, ovat sallittuja heti toimenpiteen jälkeen, mutta raskaampaa urheilua on syytä välttää 2 viikon ajan. Samoin kontaktilajeja ja kypärän käyttöä on syytä välttää 3-4 viikon ajan.

Hörökorvaleikkauksen tai muun korvalehden epämuotoisuutta korjaavan toimenpiteen suunnittelu alkaa plastiikkakirurgin vastanotolla. Suunnittelukäynnin yhteydessä asiakas saa myös kustannusarvion toimenpiteestä.

Plastiikkakirurgin vastaanotto Tampereella ja Helsingissä

Vastaanotolla käydään läpi hoitovaihtoehdot ja laaditaan hoitosuunnitelma yhdessä lääkärin ja tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaanoton jälkeen saat toimenpiteestä tarkan kustannusarvion.
Palvelun hinta määräytyy konsultaatioon käytetyn ajan perusteella.

Hinnasto - Plastiikkakirurgiset hoidot

Hinnasto on alkaen -hinnasto ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lähtötilanteen, käsiteltävän alueen laajuuden mukaan sekä anestesiamuodon perusteella. Jokaisen palvelun hintaan lisätään toimistomaksu 20,00 € – 24,80 €.

Konsultaatio

  • Lääkärin konsultaatio 15 min alk. 65 €
  • Lääkärin konsultaatio 30 min alk. 110 €
  • Lääkärin konsultaatio 45 min alk. 150 €
  • Lääkärin konsultaatio 60 min alk. 180 €
  • Lääkärin konsultaatio 75 min alk. 210 €

Hörökorvaleikkaus

  • Hörökorvatoimenpide alk. 2900€

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Plastiikkakirurgiset hoidot

Yhteydenottolomake

Liity kauneuspiiriläiseksi

Saat -25% alennuksen plastiikkakirurgian konsultaatiosta. Kauneuspiiriläisenä tiedät asioista aina ensimmäisenä ja saat parhaat edut sähköpostiisi.