Plastiikkakirurgiset hoidot

Vatsan muotoiluleikkaus & Mommy Makeover

Abdominoplastiassa eli vatsan muotoiluleikkauksessa poistetaan kirurgisesti löysä alavatsan kudos, sekä usein ommellaan lihaskalvoa tiiviimmäksi ja muotoillaan laajemmin vielä rasvaimulla.

Vatsan muotoiluleikkaus

Toimenpide tehdään nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa. Yleensä kotiudutaan seuraavana päivänä. Vatsaa tukevaa tekstiiliä pidetään 2-4 viikon ajan. Kunnon rasitusta ja kuormitusta vatsa kestää 4-8 viikon kuluttua toimenpiteestä.

Parhaimmillaan abdominoplastia toimii selkeän riippuvatsan hoidossa kun muut hoidot eivät riitä. Samoin reilun laihdutuksen tai laihdutusleikkauksen jälkeen löysän vatsan korjaamisessa.

Mommy Makeover

Haluatko korjata raskauden ja imetyksen aiheuttamia muutoksia vartalossasi?

Ei ole itsekästä tai turhamaista pitää huolta itsestään tai näyttää nuorekkaalta, seksikkäältä ja itsevarmalta. Vaikka olet äiti, älä unohda että, olet edelleen nainen ja oma itsesi. Raskaus ja imetys muuttavat vartaloasi monin tavoin. Jokainen ”mommy makeover” on ainutlaatuinen. Se suunnitellaan Sinun toiveidesi ja ongelmakohtiesi mukaan. On hyvä tietää, että suurimman osan vartalosi muutoksista voidaan hoitaa ja voit jälleen tuntea olosi hyväksi.

Raskaus muuttaa kehoa. Etenkin rinnat ja vatsan alue kokevat suuren muutoksen. Äidin muodonmuutos, ”mommy makeover” auttaa sinua tuntemaan olosi jälleen hyväksi ja saa sinut näyttämään siltä, millainen olit ennen raskautta.

Raskauden fyysisiä vaikutuksia

Keskimäärin naiset saavat 12-17 ylimääräistä kiloa raskauden aikana. Tämä paino tallentuu rasvakudokseen ja rintoihin, vatsaan, kylkiin saaden aikaan ns. jenkkakahvat, lonkkiin, alaselkään, pakaroihin ja reisiin.

Kun vauva kasvaa, niin kasvaa myös vatsakin. Tämä venyttää vatsan ihoa ja voi johtaa vatsalihasten heikkenemiseen ja lihaskalvojen venymiseen. Tämä vatsan venytys voi aiheuttaa ihon kollageenin hajoamisen, joka tunnetaan myös nimellä raskausarvet. Nämä raskausarvet ovat violetti-punaisen värisiä juovia ja niitä tulee alavatsaan, mahdollisesti myös reisiin ja rintojen ihoon. Vaikutukset tulevat useimmiten vielä selvemmin esille synnytyksen jälkeen. Erilaisilla esteettisillä ja kirurgisilla hoidoilla saadaan vatsa kuntoon raskauden jälkeen.

Monet ensisynnyttäjät pudottavat ylimääräisen painon- lopulta. Valitettavasti laihtuminen ei ole verrannollinen rasvakudoksen määrään tietyllä alueella. Tämä tarkoittaa joillekin, että rasvakudosta lähtee enemmän rinnoista tai pakaroista, kuin vatsalta ja vyötäröltä. Tulos: Pienemmät rinnat huolimatta vyötärön ja vatsan täyteläisyydestä. Näissä tapauksissa äidin muodonmuutos saattaa olla tarpeen. Kun nainen lopettaa imetyksen, rinnat tyhjenevät entisestään ja alkavat roikkua. Heikot vatsalihakset ja ylimääräinen vatsan rasva näkyvät täyteläisyytenä ja pullistuneena vatsana. Monet uudet äidit saattavat edelleen vaikuttaa raskaana olevilta vaikka heidän lapsi on ryhtynyt ottamaan ensimmäiset askeleet.

Jotkut naiset joutuvat korjauttamaan roikkuvat rinnat, kun taas toiset voivat tarvita rintaimplantit rintojen kohotusleikkauksessa. Vatsan alueella monet naiset tarvitsevat täyden abdominoplastian, vatsan muotoilun. Se pitää sisällään alavatsan lihasten kiristämisen sekä ylimääräisen ihon- ja rasvan poiston. Vaihtoehtona on myös mini-abdominoplastian. Rasvaimusta on hyötyä esim. selän, lantion, vatsan ja reisien alueella. Suosittelemme BodyTite hoitoa siihen.

Äidin muodonmuutos tehdään käyttämällä ainutlaatuisia plastiikkakirurgisia menettelyjä, joiden tarkoituksena on torjua fyysisiä vaikutuksia raskauden jälkeen ja palauttaa ja parantaa kehon olemus. Mommy makeover voi sisältää erilaisia toimenpiteitä, riippuen potilaan toiveista ja tarpeista. Valinta on sinun.

Plastiikkakirurgin vastaanotto Tampereella ja Helsingissä

Vastaanotolla käydään läpi hoitovaihtoehdot ja laaditaan hoitosuunnitelma yhdessä lääkärin ja tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaanoton jälkeen saat toimenpiteestä tarkan kustannusarvion.
Palvelun hinta määräytyy konsultaatioon käytetyn ajan perusteella.

Hinnasto - Plastiikkakirurgiset hoidot

Hinnasto on alkaen -hinnasto ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lähtötilanteen, käsiteltävän alueen laajuuden mukaan sekä anestesiamuodon perusteella. Jokaisen palvelun hintaan lisätään toimistomaksu 20,00 € – 24,80 €.

Konsultaatio

  • Lääkärin konsultaatio 15 min alk. 65 €
  • Lääkärin konsultaatio 30 min alk. 110 €
  • Lääkärin konsultaatio 45 min alk. 150 €
  • Lääkärin konsultaatio 60 min alk. 180 €
  • Lääkärin konsultaatio 75 min alk. 210 €

Vatsan muotoiluleikkaus

  • Alavatsanmuotoilu alk. 4500 €

Mommy Makeover

  • Abdominoplastia alk. 6800 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Plastiikkakirurgiset hoidot

Yhteydenottolomake

Liity kauneuspiiriläiseksi

Saat -25% alennuksen plastiikkakirurgian konsultaatiosta. Kauneuspiiriläisenä tiedät asioista aina ensimmäisenä ja saat parhaat edut sähköpostiisi.