Tience

Skin reborn through technology

Tience® on suomalainen ihonalaiskudoksesta valmistettu innovaatio, joka auttaa ihoa uusiutumaan tehostamalla ihon luonnollista toimintaa. Tience®-hoito sopii kaikille, jotka kärsivät ihon ikääntymisen merkeistä tai muista ei-toivotuista ihovaurioista. Tience käynnistää ihon omat korjausprosessit, jolloin ihon oma toiminta tehostuu ja sen ulkonäkö paranee. Hoidon tuloksena on terve, toimiva ja kaunis iho.

Hoidon tuloksena terve, toimiva ja kaunis iho

Tience® on ensimmäinen innovaatio, joka pystyy hyödyntämään ihmisen ihonalaisen rasvakudoksen erinomaisen uudistavan ja korjaavan potentiaalin käyttövalmiiksi tuotteeksi. Tience sisältää satoja erilaisia komponentteja, kuten proteiineja, peptidejä, lipidejä ja antioksidantteja, jotka toimivat ihon rakennuspalasina, suojaavat ihoa sekä lisäävät ihon solujen toiminnallisuutta. Tience parantaa tutkitusti ihon kuntoa, rakennetta ja elastisuutta sekä tekee ihosta sileämmän.

Tience®-hoidon vaikutukset ihossa:

  1.  Aktivoi ihon pinnassa olevia keratinosyyttejä, mikä nopeuttaa ihon pintakerroksen uusiutumista ja tekee ihosta sileämmän.
  2. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa Tiencen sisältämien lipidien ansioista.
  3. Kykenee tehostamaan ihon oman hyaluronihapon, kollageenin ja elastaanin tuotantoa.
  4. Lisää ihon mikroverisuonitusta, jolloin ravinteiden ja hapen kierto ihoon tehostuu ja iho on terveempi.
  5. Parantaa pitkällä aikavälillä kokonaisuudessaan ihon toiminnallisuutta.

Plastiikkakirurgi Heikki Kupi ja KC Clinic ovat olleet mukana kehittämässä ja innovoimassa Tience-hoitoa alusta lähtien.

Usein kysyttyä​

Tience-hoito sopii kaikille, jotka kärsivät ihon ikääntymisen merkeistä tai muista ei-toivotuista ihovaurioista. Tience käynnistää ihon omat korjausprosessit ja parantaa näin ihon ulkonäköä ja toiminnallisuutta saaden ihon näyttämään terveeltä ja hehkuvalta. Koska Tiencen toimintamekanismi perustuu sen kykyyn tukea ihon omia korjausprosesseja, on sen vaikutus pitkäaikainen ja etenee vaiheittain. Ihon uudistamisen lisäksi Tience tukee ja nopeuttaa ihon paranemista vauriokohdissa kuten haavoissa ja tietyn tyyppisissä arvissa. Konsultoi aina terveydenhuollon ammattilaista, joka arvioi yksilöllisen tarpeesi. Tience hoitoja tehdään 18 vuotta täyttäneille naisille ja miehille.

Tience ei ole täyteaine, vaan Tience on tuote tukemaan ihon uudistumista. Se aktivoi ihon omia korjaus- ja uudistumisprosesseja ja saa näin aikaan luonnollisen lopputuloksen ikääntyneessä ihossa sekä ihovaurioiden alueella. Koska Tience ei ole täyteaine, se ei muuta kasvojesi piirteitä tai ilmettäsi. Sen sijaan Tience parantaa tutkitusti ihon laatua, rakennetta, kimmoisuutta ja hehkua.

Ei. Tience on ensimmäinen innovaatio, joka pystyy hyödyntämään ihmisen ihonalaisen rasvakudoksen itseään uudistavan ja korjaavan potentiaalin käyttövalmiiksi tuotteeksi. Tience on osoitus uusimmasta
kudosteknologiasta, joka pystyy sisällyttämään rasvakudoksen valtavan potentiaalin soluttomaksi, valmiiksi tuotteeksi. Sen sijaan, että käyttäisit raskaita ja kajoavia menetelmiä kuten nanorasvaa tai PRP:tä, Tience hoito ei vaadi hoidon yhteydessä verinäytteenottoa tai rasvaimua. Tience eroaa edellä mainituista menetelmistä myös siinä, että se sisältää juuri ihoa ja sen toimintaa tukevan, ihonalaisrasvakudoksen, sisältämiä bioaktiivisia ainesosia eli niin kutsuttuja signalointimolekyylejä oikeassa suhteessa. Tience siis jäljittelee ja kiihdyttää kehon omia korjausmekanismeja käyttämällä sen omia viestinviejiä. Sen ainutlaatuinen koostumus tukee ja nopeuttaa ihon ja ihonalaiskudoksen luonnollista uusiutumisprosessia, korjaten ikääntymiseen ja kudosten vaurioitumisen aiheuttamia vaurioita ihossa.

Rasvakudos on ominaisuuksiltaan poikkeuksellisen aktiivista solukkoa. Se sisältää suuren määrän erilaisia biologisesti aktiivisia molekyylejä, joilla on kyky uudistaa ja parantaa ihon ja pehmytkudoksen vaurioita. Tience on suomalainen kudosteknologinen läpimurto, joka valmistetaan ihmisen rasvaimurasvasta hyödyntäen ja käyttäen sen biologisesti aktiiviset proteiinit ja peptidit. Rasvaimurasva kerätään terveiltä, laajasti seulotuilta, vapaaehtoisilta luovuttajilta ja valmistusprosessi on patentoitu, validoitu ja laatujohdettu. Puhdastilassa tapahtuvassa tuotantoprosessissa rasvaimurasva käsitellään hienovaraisesti säilyttäen kaikki rasvakudoksen erinomaiset ominaisuudet. Tience onkin markkinoiden luonnollisin ja turvallisin vaihtoehto ihon regeneraatioon ja ihonvaurioiden korjaamiseen. Tiencen turvallisuus on tutkittu laajasti eikä ärsytysreaktioita tai merkittäviä haittavaikutuksia ole raportoitu. Tience on täysin soluton eikä siihen liity tunnistettuja immunologisia riskejä.

Hoidettavasta alueesta ja hoidon indikaatiosta riippuen, Tienceä voidaan käyttää paikallisesti tai injektiona eli pistämällä. Ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen, jotta voitte yhdessä arvioida yksilölliset tarpeesi.

Itse Tience-hoito on nopea, ja se kestää vain 10–15 minuuttia. Suosittelemme olemaan yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen, jonka kanssa tulee tehdä yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Hoitoon ei liity merkittävää toipumisaikaa. Jos Tience hoito tehdään injektoimalla voi heti hoidon jälkeen hoidetulla alueella näkyä punoitusta tai tuntua pistosjälkiä. Nämä häviävät tunneissa. Hoitoalue voi myös hetkellisesti kutista tai siinä voi havaita pientä turvotusta tai yksittäisiä mustelmia liittyen tuotteen annostelutapaan. Pinnalliseen hoitoon näitä vaikutuksia ei liity. Annostelutapaan liittyen, kuten injektoimiseen, voi myös liittyä pientä, ohimenevää, epämukavaa tunnetta pistämisen aikana. Tätä voidaan tarvittaessa ennaltaehkäistä käyttämällä paikallisesti annosteltavia pintapuudutteita ennen hoitoa.

Jo muutama päivä Tience-hoidon jälkeen ihosi tuntuu pehmeämmältä tai tasaisemmalta. Tience aktivoi ihon uusiutumista ja tukee ihon normaalia toimintaa mahdollistaen asteittaisen muutoksen ihossa jo yhden hoitokerran jälkeen. Tience sisältää kaikkia ihon kannalta merkittäviä biologisesti aktiivisia molekyylejä, kuten proteiineja, peptidejä ja rasvoja ja luo näin hoidettavalle alueelle ihanteelliset olosuhteet, niin kutsutun mikroympäristön, uudistumiselle ja korjautumiselle.

Uusintahoitoa suositellaan ihon normaalien ikääntymismerkkien lisääntymisen puitteissa jotka ilmenevät yksilöllisesti. Mahdollisen ylläpitohoidon tarve riippuu myös hoidettavasta vauriosta ja alueesta. Konsultoithan aina terveydenhuollon ammattilaista, joka arvioi yksilöllisen tarpeesi.

Tience-hoidot toteutetaan vain Tience-koulutettujen terveydenhuollon ammattilaisten, lääkäreiden ja sairaanhoitajien, toimesta. Tience on suomalainen innovaatio ja valmistettu Suomessa. Täältä löydät Tience koulutetut hoitolat.

Tience-hoitoa klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi ja erikoissairaanhoitaja Susanna Kupi.

Tience® pistetään hoidettavalle alueelle pieninä pistoksina. Koska Tience vaikuttaa ihon omaan toimintaan, on hoidon vaikutus pitkäaikainen ja etenee vaiheittain. Tiencen turvallisuus on tutkittu laajasti eikä ärsytysreaktioita tai merkittäviä haittavaikutuksia ole raportoitu. Tience on täysin soluton, steriili ja allogeeninen kudostuote.

Tience®-hoito voidaan myös toteuttaa yhdistelmähoitona esimerkiksi mikroneulauksen tai laseroinnin yhteydessä. Tällöin Tience-tuotetta annostellaan paikallisesti hoidetulle alueelle. Tience-hoito suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Löydät lisää tietoa Tience-nettisivuilta: www.tience.com

Esteettiset hoidot hinnasto

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin vastaanoton, lähtötilanteen ja käsitellyn alueen laajuuden perusteella.

Tience, plastiikkakirurgi

  • Tience 1 krt 950 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Esteettiset hoidot

Yhteydenottolomake