Kauneudenhoitoa KC Clinic

Pientoimenpiteet

Pientoimenpiteitä ovat yleensä alle 30 minuutin paikallispuudutuksessa tehtävät lähinnä ihoon kohdistuvat toimenpiteet. Tavallisimpia ovat erityyppisten ihomuutosten poistot – luomien poistot – sekä pienet arpien korjaukset ja myös ihon pinnan pienet käsittelyt. Ihomuutoksen laadun mukaan poisto voidaan tehdä joko RF ablaatiolla tai kirurgisesti RF veitsellä. Tavanomaiseen yksittäiseen tai 2-3 luomen poistoon voi yleensä ajan varata suoraan. Hoito päätetään samassa yhteydessä (tekniikka ja mahdolliset näytteet).

Luomien ja ihomuutosten poistot

Radiofrekvenssi- eli korkeataajuuskirurgian ihomuutosten poistossa ja ihon leikkaamisessa olemme aloittaneet lähes 10 vuotta sitten ja käytännössä menetelmä on ihon kirurgiassa syrjäyttänyt niin veitsen kuin laserinkin monesta eri syystä.
Normaalin ihomuutoksen/ luomen poistamme radiofrekvenssi-veitsellä häivyttämällä niin, että lopputuloksena arpea ei jää ja ihomuutoksesta riippuen parhaimmillaan kudoksen parannuttua ei poistokohtaa huomaa ollenkaan. Tässä menetelmässä voidaan ottaa myös näyte. Epäilyttävät muutokset poistetaan leikkaamalla myös radiofrekvenssiveitsellä, jolla arvenmuodostus on vähäisempää kuin muilla menetelmillä. Haava suljetaan ompeleella, iholiimalla tai ihoteipillä.

RF-ablaatiossa muutos häivytetään sopivaan tasoon saakka. Suojaksi tulee ihon uusiutumisen ajan ihon värinen hengittävä ihoteippi 5-7 päivän ajaksi. Käsitelty kohta punoittaa muutaman viikon ajan, jolloin sitä on hyvä suojata auringonvalolta. Hyvin parannuttuaan poistokohta on huomaamaton, eikä jätä arpea.

Hankalassa kohdassa sijaitseva tai kookas ihomuutos on syytä käydä näyttämässä ennen hoitoa. Samoin useiden ihomuutosten poiston suunnittelu tehdään etukäteen. Esimerkiksi kaulalta tai vartalolta voidaan poistaa samanaikaisesti useita, jopa kymmeniä ihomuutoksia voidepuudutuksessa RF-ablaatiolla.

Toimenpiteen jälkeen voi mennä seuraavana aamuna suihkuun ja saunaankin yleensä pienissä toimenpiteissä 2-3 päivän kuluttua toimenpiteestä. Jälkihoitona auringolta suojaus punoituksen ajan on tärkeää estämään UV-valon aiheuttamaa mahdollista pigmenttimuutosta tai arpikudoksen aktivointia.

Ihomuutos voi uusiutua joskus. Helpoimmin uusiutuvat pigmenttiluomet, joissa on luomisolukkoa. Luomisolukkoa voi olla ihon tason alapuolella karvatupessa, josta luomi voi lähteä uudelleen hieman pistemäisesti kasvamaan. Uusiutunut ihomuutos on hyvä käsitellä uudelleen joko radiofrekvenssienergialla tai poistaa se kirurgisesti. (1-12kk sisällä tehty uusintapoisto -50%)

Pientoimenpiteitä klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

Arpien korjaus

Tavallisesti arpikorjausta varten varataan konsultaatioaika plastiikkakirurgille, jossa arvioidaan sinun kohdallasi paras mahdollinen hoito ja määritellään kustannukset. Mikäli hoito on kirurginen arpikorjaus, suoritetaan se tavallisesti paikallispuudutuksessa. Laajempien tai vaativampien arpikorjausten hoito voi vaatia nukutusta.

Plastiikkakirurgin vastaanotto Tampereella ja Helsingissä

Vastaanotolla käydään läpi hoitovaihtoehdot ja laaditaan hoitosuunnitelma yhdessä lääkärin ja tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaanoton jälkeen saat toimenpiteestä tarkan kustannusarvion.
Palvelun hinta määräytyy konsultaatioon käytetyn ajan perusteella.

Hinnasto - Plastiikkakirurgiset hoidot

Hinnasto on alkaen -hinnasto ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lähtötilanteen, käsiteltävän alueen laajuuden mukaan sekä anestesiamuodon perusteella. Jokaisen palvelun hintaan lisätään toimistomaksu 20,00 € – 24,80 €.

Konsultaatio

  • Lääkärin konsultaatio 15 min alk. 65 €
  • Lääkärin konsultaatio 30 min alk. 110 €
  • Lääkärin konsultaatio 45 min alk. 150 €
  • Lääkärin konsultaatio 60 min alk. 180 €
  • Lääkärin konsultaatio 75 min alk. 210 €

Pientoimenpiteet

  • Arpikorjaus alk. 650 €
  • Ihomuutoksen poisto RF ablaatio alk. 390 €
  • Ihomuutoksen poisto kirurgisesti alk. 450 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Plastiikkakirurgiset hoidot

Yhteydenottolomake

Liity kauneuspiiriläiseksi

Saat -25% alennuksen plastiikkakirurgian konsultaatiosta. Kauneuspiiriläisenä tiedät asioista aina ensimmäisenä ja saat parhaat edut sähköpostiisi.