KC Clinic Tampere

Käytännöt ja peruutusehdot

Hoito- ja laskutuskäytännöt

Vastaanotolle saapuminen

Saavuttehan vastaanotolle 15 minuuttia ennen sovittua aikaanne esitietojen täyttämisen vuoksi.
Asiakas suorittaa vastaanotto- tai hoitomaksun heti käynnin jälkeen. Maksaessasi pankki- tai luottokortilla, muistathan tarkistaa nostorajasi ko. päivältä. Käteismaksumahdollisuus poistuu 1.12.2021.

Vastaanottoajan peruminen

Muistathan aina perua varaamasi vastaanotto- tai hoitoajan (injektiohoidot, kosmetologiset hoidot) ajoissa puhelimitse, jos et syystä tai toisesta pääse tulemaan. Peruminen tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen puhelimitse palveluaikoinamme p. 020 757 1150 (ei tekstiviestiä). Meidän on tärkeää saada tieto vapaasta ajasta ajoissa, jotta voimme vapauttaa sen toiselle asiakkaalle. Alle 24 tunnin sisällä tehdystä peruutuksesta perimme 50% vastaanottokäynnistä tai hoidon hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jätetyt vastaanotto- tai hoitokäynnit veloitetaan täysimääräisinä.

Sairaanhoitajan peruuttamattomasta (alle 24 tuntia) maksuttomasta konsultaatiosta perimme 50 €.

Toimenpiteen peruminen

Toimenpiteiden peruminen vain puhelimitse palveluaikoinamme p. 020 757 1150. Mikäli haluat perua toimenpidevarauksen, peruminen tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen varattua aikaa. Jos toimenpide perutaan myöhemmin, laskutamme 20 prosenttia toimenpiteen hinnasta toimenpidejärjestelyjä varten. Toimenpiteen peruuntuessa lääketieteellisistä syistä ei asiakas ole korvausvelvollinen ja toimittaa tällöin lääkärinlausunnon.

Peruuttamatta jätetty toimenpide

Varatusta, peruuttamatta jätetystä toimenpiteestä veloitetaan asiakkaalta 50% annetusta kustannusarviosta.

Toimenpiteissä sekä leikkauksissa on aina ennakkolaskutus.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. 

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake