täyteainehoito

Täyteainehoidot

Injektiohoidot jaetaan pääosin kahteen ryhmään; täyteaineisiin ja lihaksen toimintaan vaikuttaviin injektioihin. Usein maksimaalinen hyöty saavutetaan, kun molempia edellä mainittuja hoitoja yhdistetään sopivasti eri tyyppisten ongelmakohtien hoitoon.

Kumpikaan edellä mainituista hoidoista ei anna pysyvää tulosta vaan hoidon vaikutus alueesta ja yksilöllisistä ominaisuuksista riippuen vaihtelee.

Mikä on täyteainevalmiste?

Hyaluronihappo on 100% elimistössä hajoava luonnontuote. Se kuuluu myös ihmisen elimistön tuottamiin aineisiin. Hyaluronihappo on geelimäinen koostumukseltaan ja sitoutuu injisoituun kudokseen. Sen pitoisuus tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä. Aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Aikaansaadun ulkonäöllisen tuloksen kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Aine saattaa olla kudoksissa vielä pidempäänkin.

Täyteainehoitojen hoitoalueet

Huulet

Huulet ja hymy ovat kasvojen keskipiste ja niiden kaunis ulkonäkö kiinnittää katseen. Myös huulet vanhenevat ja ikääntyessään ne menettävät muotoaan, rypistyvät ja kapenevat.

Huulia voidaan täyteläistää, lisätä niiden tilavuutta, huulirajaa voidaan korostaa ja tehdä amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla. Myös huulien epäsymmetrisyys voidaan korjata, vähentää suun ympärysryppyjä sekä tehdä suupielistä iloisemmat. On myös pehmentää ja palauttaa huulien luonnollisen kosteustasapainon jolloin huulet näyttävät, tuntuvat ja ovat sileämmät.

Ylähuulen huulirajan täyttäminen pienemmälläkin määrällä korostaa ylähuulta. Vaikutusta voidaan vielä lisätä huulta täyttämällä eri augmentoimalla täyteaineen avulla. Myös alahuuleen saadaan jo pienellä täyteainemäärällä haluttua vaikutusta.

Filtrumia eli ylähuulen vakoa voidaan korostaa pienellä täyteainemäärällä, mikä aikaansaa vaikutelman nenän ja ylähuulen välin lyhenemisestä. Kirurgisesti buffaloplastian avulla voidaan myös lyhentää väliä. Tällöin samalla ylähuuli tulee enemmän näkyviin.

Nenän ja suupielen välistä luonnollista nasolabiaalijuonnetta voidaan keventää täyteainehoidon avulla. Tällä alueella täyteaineiden tiiviit versiot toimivat hyvin ja hoitoon voidaan kombinoida pinnallisesti kevyempiä täyteaineita. Oikein täytettynä saadaan erinomaisia tuloksia aikaiseksi. Kirurgisesti juonnetta voidaan hoitaa rasvansiirrolla tai syvää juonnetta voidaan irrottaa pohjastaan eri tekniikoin.

Ylähuuleen pystyrypyt ovat myös mahdollinen hoitoalue, mutta erittäin vaativa. Alkuvaiheessa hyvä täyteaine ja mahdollisesti pieni määrä botuliinia oikein kohdennettuna saa aikaan halutun lopputuloksen. Jatkossa voidaan käsitellä ihoa muiden hoitojen avulla (ihon hiento, radiofrekvenssi), tehdä laajempaa täyteainehoitoa tai rasvansiirto.

Suupielten alaspäin suuntautuneisuutta hoidetaan usein pienellä täyteainemäärällä alahuulen sisänurkkiin laitettuna. Lisäksi aluetta voidaan hoitaa botuliinilla alaspäin vetävien lihasten käsittelyllä. Suupielistä alaspäin suuntautuvien juonteiden hoito on haastavaa, mutta tässäkin varovaisella täyteainekäsittelyllä varsinkin kombinoituna RF-lämpökäsittelyyn saadaan paljon aikaiseksi.

Huulten täyteainehoitoja klinikallamme tekevät plastiikkakirurgi Heikki Kupi ja erikoissairaanhoitaja Susanna Kupi.

Nenä

Nenä on yksi kasvojen hallitsevimmista piirteistä. Jo pienelläkin muodon tasoittamisella ja muutoksella saattaa korjautua koko ongelma, kun nenä on symmetrinen ja sopusoinnussa kasvojen muiden piirteiden kanssa. Nenän muotoilu täyteaineella tuo usein jo haluttua tulosta, eikä leikkaus ole välttämättä tarpeen. Ei-kirurgisessa nenän toimenpiteessä toipuminen on nopeampaa ja vaivatonta. Ennen hoitoa nenän muotoilu suunnitellaan aina potilaan ja lääkärin yhteistyössä.

Tarvittaessa hoitoalue puudutetaan. Nenän muotoilussa käytettävät täyteaineet ovat hyaluronihappopohjaisia, jotka ovat luonnontuotteita ja kuuluvat ihmisen elimistön luontaisesti tuottamiin aineisiin.

Hoidon vaikutus näkyy välittömästi. Tavanomaisia toipumiseen liittyviä asioita ovat käsitellyn alueen turvotus ja punoitus. Lisäksi mustelmat ovat mahdollisia hoidetulla alueella. Nämä oireet helpottavat yleensä viikon kuluessa.

Nenän täyteainehoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

Poskipäät

Poskipäiden alueella täyteainehoitojen avulla voidaan nostaa pudonnutta poskipäätä (face lifting) tai korostaa luonnostaan matalaa poskipäätä (face contouring).

Poskipään muotoilu tehdään yleensä mahdollisimman tiiviillä täyteaineella ja käytetään pinnallisemmin ryppyjen täyttämiseen tarkoitettuja täyteaineita.

Poskipäiden täyteainehoitoja klinikallamme tekevät plastiikkakirurgi Heikki Kupi ja erikoissairaanhoitaja Susanna Kupi.

Leuka

Leuan suhteen tavallisia ongelmia ovat ikää myöden pehmytkudosten putoaminen, joka saa aikaan ns. hamsterin pussit tai alaleuan neliömäisyyden. Injektioaineilla voidaan tasoittaa ja muotoilla alaleukaa niin, että tämä vaikutelma vähenee tai häviää. Yleensä käytetään tiiviitä valmisteita ja lisäksi pintaa muotoillaan kevyemmällä valmisteella. Hoitoa voi täydentää RF-käsittelyllä.

Leuan kärjen pehmytkudoksen epämuotoisuutta voidaan hoitaa täyteainein ja joskus tietyissä tilanteissa myös botuliinista on hyötyä. Lisäksi kirurgisesti voidaan muotoilla leuan kärkeä.

Leuan täyteainehoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

AMALIAN

AMALIAN

AMALIAN on huippumoderni, tehokas ja turvallinen täyteainesarja Saksasta. Hyalyronihappopohjaiset tuotteet antavat kauniin luonnollisen, ja pitkäkestoisen lopputuloksen. AMALIAN tuotteista löydät ratkaisut ihon tasoittamiseen, juonteiden silottamiseen, volyymin lisäämiseen sekä kasvojen muotoiluun. Innovatiivisen CIS-teknologian avulla valmistetuilla, bifaasista hyalyronihappoa sisältävillä AMALIAN tuotteilla on poikkeuksellisen voimakas kyky lisätä volyymia ihossa ja jopa 12kk kestävä hoitovaikutus.

AMALIAN tuotesarja on suunniteltu:

 • palauttamaan kasvojen nuorekasta ilmettä ja täyttämään iän aiheuttamaa volyymikatoa ihossa
 • parantamaan ja silottamaan ihon pintarakennetta
 • tuomaan iholle raikkaan ja terveen ulkonäön parantamalla sen kosteustasapainoa ja toimintaa
 • hoitamaan kasvojen eri alueita, kuten poskia, otsaa, nasolabiaaleja, suupieliä ja huulia.

AMALIAN tuotesarja tarjoaa kaikki ensiluokkaisen hyalyronihappovalmisteen hyödyt:

 • täysin biohajoava
 • ei pitkäaikaisia haittavaikutuksia
 • kliinisesti testattu, laajasti dokumentoitu ja erittäin turvallinen
 • ei allergisia reaktioita
 • Kaikki AMALIAN täyteaineet ovat CE-sertifioituja. Ne valmistetaan alusta loppuun saakka Saksassa, ja niiden taustalla on tiukka laadunvalvonta.

Uraauurtavalla CIS-tekniikalla valmistettujen AMALIAN tuotteiden edut ovat:

 • hyvä jakautuminen kudoksessa
 • pitkäkestoiset esteettiset tulokset, jopa 12 kuukautta
 • erinomainen volymisaattori
 • vähemmän materiaalia kuluttava

AMALIAN Balance ihon syväkosteutus

AMALIAN Balance ihon syväkosteutus kosteuttaa ihoa sisältäpäin ja parantaa ihon laatua. Hoidon avulla voidaan myös tasoittaa ihon epätasaisuuksia. Ihon syväkosteutus antaa ihollesi kauniin luonnollisen hehkun.

Ihon syväkosteutus täyteainehoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi ja erikoissairaanhoitaja Susanna Kupi.

Täyteainehoidot: Ennen ja jälkeen

Hinnasto - Esteettiset hoidot

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin vastaanoton, lähtötilanteen ja käsitellyn alueen laajuuden perusteella.

Injektiohoidot

Täyteainehoito, plastiikkakirurgi

 • Esteettiset täyteainehoidot alk. 590 €
 • Kyynelura alk. 690 €
 • Nenän muotoilu alk. 690 €
 • Lääketieteelliset täyteainehoidot alk. 475 €

  Lisäampulli hoidon yhteydessä - 390 €

Täyteainehoito, erikoissairaanhoitaja

 • Esteettiset täyteainehoidot alk. 440 €

  Lisäampulli hoidon yhteydessä - 290 €

AMALIAN Balance, plastiikkakirurgi

 • AMALIAN Balance 1 krt 490 €
 • AMALIAN Balance 2 krt 790 €
 • AMALIAN Balance 3 krt 990 €

AMALIAN Balance, erikoissairaanhoitaja

 • AMALIAN Balance 1 krt 390 €
 • AMALIAN Balance 2 krt 550 €
 • AMALIAN Balance 3 krt 790 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Esteettiset hoidot

Yhteydenottolomake