Ihonhoitotuotteet

Ihonhoitotuotteet

Kaunis, tasapainoinen ja hyvinvoiva iho ei ole ainoastaan luonnonlahja. Ihotyypistä huolimatta sen saa tunnollisella ja jatkuvalla säännöllisellä hoidolla yhdistettynä hyviin kotihoitotuotteisiin. Ihosta huolehtiminen on tärkeää iästä, ihon kunnosta ja sukupuolesta riippumatta. Ihon hoito voi olla korjaava tai ehkäisevää, tai ihon hyvän kunnon ylläpitoa.

Oikeanlaiset ihonhoitotuoteet

Ihon laadun määrittely on erittäin tärkeää, jotta osaa hoitaa omaa ihoa oikein valituilla ihonhoitoaineilla ja oikeilla hoitomenetelmillä. Ihotyyppiin vaikuttaa paljolti ikä, hoitotavat, terveydentila ja vuodenaika. Ihotyyppi ei välttämättä pysy samana läpi elämän vaan voi muuttua hyvinkin ratkaisevasti. On siis tärkeää seurata ihon laatua ja sen mahdollisia muutoksia parhaan ihonhoidon saavuttamiseksi.

Säännöllinen vartalon- ja kasvojen ihosta, jaloista ja käsistä huolehtiminen on että palkitsevaa mutta myös rentouttavaa kun tekee sen oikein opastettuna, oikeilla tuotteilla. Olemme myös ottaneet huomioon arjen ylellisyyden ja aisteja hivelevät tuotteet, jotka myös toimivat. Tee ihonhoidosta mukava tapa, oma rentoutushetki iltaisin, herätyshetki aamuisin, yhteinen hemmottelutauko kiireiden keskellä tai sitten säännöllinen rutiini oman ihon hyvinvoinnin ja terveyden hyväksi!

NeoStrata – Voimakas, tehokas & ammattimainen

Tieteellinen tutkimus raikkaan ja kauniin ihon takana

Kaksi maailman johtavaa ihonhoidon tutkijaa tri Eugene Van Scott ja tri Ruey Yu aloittivat tutkimustyönsä yli 40 vuotta sitten USA:ssa. Heidän päämääränään oli löytää apua erilaisiin ihosairauksiin. He onnistuivatkin löytämään apua ja helpotusta mm. aknen, ruusufinnin, iktyoosin ja atooppisen ihottuman hoitoon. Mutta samalla he onnistuivat tutkimustyössään kehittämään tuotteita, jotka ennaltaehkäisivät ja minimoivat hienoja juonteita ja ryppyjä. Nykyään heillä on 120 patenttia eli kukaan ei ole keksinyt kyseessä olevia keksintöjä aikaisemmin, eikä kukaan saa kopioida niitä. Näiden professorien yhdessä suuren tutkijaryhmänsä kanssa kehittämät tuotteen ovat siis ainutlaatuisia. Saat tehokkaat tulokset!
NeoStrata – maailman johtava AHA- ja PHA- happoihin perustuva ihonhoitosarja.

NeoStrata pysyy kehityksen kärjessä uuden tutkimustuloksensa, PHA:n ja laktobionisen hapon, ansiosta. NeoStrata- ihonhoitosarja käsittää tuotteita, jotka sisältävät alfahydroksidihappoja (AHA), polyhydroksidihappoja (PHA) ja bionisia PHA-happoja. Näiden aineiden on kliinisesti todistettu vähentävän ikääntymisen näkyviä merkkejä.

NeoStrata tuotteet ovat plastiikkakirurgien ja ihotautilääkäreiden testaamia ja suosittelemia. NeoStrata tuotteet ovat suunnattu vain lääkäriasemilta myytäväksi. NeoStrataa myydään yli 80 maassa ja KC Clinic on ensimmäinen esteettinen lääkäriasema Suomessa, joka sai NeoStratan tuotevalikoimaansa!

pHformula -ihonhoitosarja

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Tuotevalikoima tarjoaa ihoasiantuntijoille mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

pHformula on moderni ihonhoitosarja, johon valtuutetut ammattilaiset voivat tukeutua.

pHformula on ensimmäinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja; hoitovalikoimasta löytyvät omat voimakkuudet sekä kauneushoitolassa, että klinikkaympäristössä tehtäville happopinnoitushoidoille. Tuotteisiimme tukeutuvat valtuutetut ammattilaiset, kuten ihotautilääkärit, sairaanhoitajat sekä edistyneet kosmetologit.

HydraFacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.
HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015.

HydraFacial MD Daily Essentials kotihoitotuotteet puhdistavat, elvyttävät ja antavat suojaa iholle samalla, kun ne auttavat asiakkaan ihotyypille ominaisissa iho-ongelmissa.

Nämä kotihoitotuotteet sisältävät samoja vaikuttavia aineita, kuin hoitolahoidon yhteydessä käytetyt ammattilaisseerumit.

Yhdessä hoitolahoito ja säännöllisesti käytetyt kotihoitotuotteet auttavat pitämään ihon terveenä ja kauniina hoitokertojen välillä. Kotihoitotuotteet ovat siis olennainen osa HydraFacial-hoito ohjelmaa.

Katso ketkä julkkikset rakastavat HydraFacialia.

Medicalia Clinical Skincare

Yhdysvaltalainen ihonhoitosarja, Medicalia Clinical Skincare, on kehitetty esteettisten hoitojen tueksi sekä erilaisten kasvojen ja vartalon ihon ongelmien hoitoon. Medicalia hyödyntää tehokkaimpia tunnettuja tieteellisiä menetelmiä, jotka mahdollistavat tarkoituksenmukaiset koostumukset ja poikkeuksellisen näkyvät tulokset.

Sarjan tuotteet kattavat monipuolisesti asiakkaan ihonhoidon tarpeet ennen ja jälkeen erilaisten esteettisten toimenpiteiden kuten esimerkiksi arpien tasoittamiseen, mustelmien hoitoon sekä ihon joustavuuden palauttamiseen. Medicalia tuotteet nopeuttavat asiakkaan toipumista tukien näin parasta mahdollista lopputulosta. Esteettisten hoitojen lisäksi Medicalialta löytyy tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon eri ihotyypeille.

Medicalia tuotteet ovat käyneet läpi laajan kliinisen tutkimuksen, ovat allergiatestattuja sekä tuoksuttomia, eivätkä ärsytä ihoa.

pfb Vanish

Hyvästit sisäänkasvaneille karvoille!

pfb vanish on ainutlaatuinen, elegantti roll-on –geeli, joka on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, joita muodostuu usein sheivauksen, vahauksen, nyppimisen, sokeroinnin tai epilaattorilla tehdyn karvanpoiston seurauksena.

Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. Oireen lääketieteellinen termi on Pseudo Folliculitis Barbae – PFB.

pfb vanish kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Tuote toimii tehokkaasti poistaen karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Tuloksia näet jopa alle 48 tunnissa!

Käyttö: Käytä kasvoille, kaulalle, kainaloihin, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin. Nopeimmin tuloksia näet, kun käytät pfb vanishia päivittäin. Käytä pfb vanish tuotetta mielellään aina heti sheivauksen jälkeen. Sokeroinnin ja vahauksen jälkeen aloita käyttö aikaisintaan seuraavana päivänä. Säännöllinen pfb vanishin käyttö ehkäisee tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
Mikäli ihollasi näkyy sisäänkasvaneita karvoja käytä tuotetta aamuin ja illoin kuivalle iholle, kunnes sisäänkasvaneet karvat nousevat pintaan. Älä pese pois. Tuloksia pitäisi näkyä alle 48 tunnissa. Älä purista sisäänkasvanutta karvaa ulos.

Epilaattorin käyttö: Käytä pfb vanishia kahtena päivänä ennen epilaattorin käyttöä, jolloin tuote poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon alueelta. pfb vanish vähentää punoitusta sekä ehkäisee karvan sisäänkasvun.

Miehet:
Mikäli ihollasi näkyy sisäänkasvaneita karvoja käytä tuotetta aamuin ja illoin kuivalle iholle, kunnes sisäänkasvaneet karvat nousevat pintaan. Älä pese pois. Käytä ajaessa yksireunaista terää. Kaksi- ja kolmereunaiset terät ajavat karvan liian lyhyeksi, jolloin karva työntyy helposti ihon sisään. Käytä pfb vanishia päivittäin. Kun tuote on kuivunut, voit käyttää iholle kosteusvoidetta tai partavettä.

Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Jos haluat käyttää tuotetta raskauden aikana, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

KC kauneustili

Kosmetologin konsultaatio

Mietitkö sopivaa ratkaisua ihonhoitoon liittyviin asioihin tai kaipaisitko lisätietoa jostakin palvelusta. Kosmetologimme auttavat kaikkiin ihonhoitoon, kestopigmentointiin tai vartalonhoitoihin liittyvissä asioissa. Konsultaatio käynnillä voidaan arvioida tarvittavien hoitojen määrää ja miettiä ratkaisuja eri ongelmien hoitoon.
Konsultaation hinta on 50 €. Mikäli varaat konsultaation yhteydessä hoitoajan, konsultaation hinta vähennetään hoidon hinnasta. Konsultaatioon varattu aika on 30 min.

Hinnasto - Kosmetologiset hoidot

Konsultaatiot

 • Kosmetologin konsultaatio 30 min 50 €
 • VISIA ihoanalyysi 49 €

HydraFacial

HydraFacial hoitoa voi tehdä myös vartalon eri osa-alueille. HydraFacial LED ja lymfaterapiaa voidaan yhdistää hoitoihin tai tehdä erillisenä hoitona. Voit varata minkä tahansa HydraFacial hoidon ja katsoa kosmetologin kanssa mikä on juuri sinulle sopiva hoito. Kaikki HydraFacial hoidot ovat ajallisesti 30-45min.
 • HydraFacial Signature (kevyt puhdistus) 117 €
 • HydraFacial Signature (kevyt puhdistus + Glysal-kuorinta) 155 €
 • HydraFacial Clarifying 190 €

  Syvä puhdistus sisältää LED.

 • HydraFacial Radiance 220 €

  Kirkastava, pigmentti sisältää LED.

 • HydraFacial Age refinement 220 €

  Anti-age sisältää LED.

 • HydraFacial Platinum 260 €

  Hoito kaikilla mausteilla; lymfa, tehoampulli,kemiallinen kuorinta sekä LED.

 • HydraFacial Signature hoito selälle 135 €
 • HydraFacial Signature hoito selälle + Glysal-kuorinta 180 €
 • Hoidon yhteydessä lisäalue riippuen hoidosta 50-120 €

HydraFacial LED valoterapia/lymfa kasvoille

 • Hoidon yhteydessä LED/lymfa (alueesta riippuen) 40-80€
 • LED valoterapia 49€
 • Lymfaterapia vartalolle/kasvoille 80€ / 50€

Kemialliset kasvohoidot

NeoStratan kemialliset kuorinnat (happokuorinnat)

 • Retinolikuorinta 150 €
 • Lisäalue kaula tai dekoltee 40 €
 • lisäalue kädenselät 20 €

Lisäpalvelut

Varattavissa ainoastaan muiden hoitojen yhteydessä lisäpalveluna.
 • Kulmien muotoilu ja värjäys 25 €
 • Ripsien värjäys + kulmien muotoilu ja värjäys 35 €
 • Lash lift 70 €
 • Brow lift 50 €
 • Kasvojen sokerointi (pieni alue) 25 €
 • Dermaplaning 20 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Kosmetologiset hoidot

Yhteydenottolomake