Dermaplaning

Dermaplaning

Hoito on täydellinen vaihtoehto kirkastukseen esimerkiksi ennen juhlia tai tärkeää tapahtumaa. Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ja meikki levittyy kauniisti kuoritulle iholle.

Valmistautuminen Dermaplaning hoitoon

DermaPlaning hoito ei vaadi erityistä valmistautumista. Saapuessasi ensimmäiseen hoitoon yhdessä hoitajan kanssa käydään läpi tavoitteet sekä terveydentilasi ja muut hoidon soveltamiseen vaikuttavat tekijät. Teette yhdessä sinulle ja tavoitteillesi sopivan hoitosuunnitelman.

Hoidon jälkeen

Toipumisaikaa ei tarvita. DermaPlaning hoidon jälkeen voit heti jatkaa arkeasi normaalisti. Mikäli sinulle on tehty yhdistelmähoito, voi tämä vaikuttaa mahdolliseen toipumiseen tai jälkihoitoon.
Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ammattilainen ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon DermaPlaning hoidon päätteeksi. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja käytetyt hoitotuotteet (lääkeaineet ja kosmetiikka) pääsevät imeytymään paremmin ihoon, kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria.

Yhdistelmähoidot

Dermaplanning voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin sekä laitehoitoihin. Yhdessä esimerkiksi kevyen happokuorinnan, mikroneulauksen sekä kasvojen alueen lymfan ja LED valohoidon kanssa saadaan uskomattomalta tuntuvia tuloksia iholle. Meiltä löydät täydellisen paketin omiin tarpeisiisi. Valitse valmis paketti tai räätälöi se yhdessä hoitajasi kanssa.

Dermaplaning - Usein kysyttyä

Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriiliveitsellä. Hentoisen paineen avulla terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon. Hoito on turvallinen ja kivuton ihonhoidon ammattilaisen tekemänä. Parhaaseen lopputulokseen päästäksesi suosittelemme noin viikkoa ennen DermaPlaning käyntiä varaamaan kemiallisen kuorinnan.

Lähes kaikki voivat hyötyä tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta. Kysy hoitajaltasi tarkempia tietoja, kuinka tästä hoidosta saadaan hyötyä sinun ihollesi. Hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja, joten hoito sopii myös herkälle iholle.
Hoitoa ei suositella, mikäli iholla on tulehdusta tai aktiivinen akne. DermaPlaning hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.

DermaPlaning voidaan tehdä noin kerran kuukaudessa. Hoito voidaan yhdistää myös muihin ihoa uudistaviin hoitoihin, jolloin tällä voi olla vaikutusta hoitoväliin. Alle 3 viikon hoitoväliä ei suositella. Ihon luonnollinen uusiutuminen pohjan kantasolujen jakautumisesta ihon pinnalla tapahtuvaan hilseilyyn kestää henkilön iästä ja elinympäristöstä sekä –tavoista riippuen noin 28-35 vuorokautta. Tästä syystä ei ole kannattavaa tehdä hoitoa liian usein. Mikäli halutaan vaikuttaa juonteisiin tai syvempiin ihon rakenteisiin, ei hoitoväliä kannata päästää kuitenkaan liian pitkäksi. Hoitajasi osaa kertoa millainen hoitoväli on juuri sinulle ja ihollesi sekä tavoitteillesi sopivin.

DermaPlaning hoidon jälkeen karvat eivät kasva paksumpina ja tummempina takaisin. Velluskarva eli ihon pinnalla oleva nukkamainen karva kasvaa takaisin samanlaisena. Karva ei muutu vahvemmaksi tai tummemmaksi kuten monet pelkäävät. Velluskarvan tarkoitus on suojata ihoa ja toimia lämmöneristeenä, tähän tehtävään se kasvaa normaalisti takaisin noin neljässä viikossa.

DermaPlaning hoito on kivuton ja turvallinen hoitomuoto kokeneen ja koulutetun ammattilaisen tekemänä. Käytetty veitsi on kirurgisen terävä, joten verenvuoto on mahdollista, joskin hyvin harvinaista ja määrältään vastaavaa kuin parranajossa. Muistathan kertoa terveydentilastasi kaiken tarpeellisen rehellisesti hoitajallesi sekä ilmoittaa kaikki allergiasi ja yliherkkyytesi. Näin hoidon tekijä pystyy huomioimaan kaikki sinun erityistarpeesi hoidossa.

KC kauneustili

Kosmetologin konsultaatio

Mietitkö sopivaa ratkaisua ihonhoitoon liittyviin asioihin tai kaipaisitko lisätietoa jostakin palvelusta. Kosmetologimme auttavat kaikkiin ihonhoitoon, kestopigmentointiin tai vartalonhoitoihin liittyvissä asioissa. Konsultaatio käynnillä voidaan arvioida tarvittavien hoitojen määrää ja miettiä ratkaisuja eri ongelmien hoitoon.
Konsultaation hinta on 50 €. Mikäli varaat konsultaation yhteydessä hoitoajan, konsultaation hinta vähennetään hoidon hinnasta. Konsultaatioon varattu aika on 30 min.

Hinnasto - Kosmetologiset hoidot

Konsultaatiot

 • Kosmetologin konsultaatio 30 min 50 €
 • VISIA ihoanalyysi 49 €

HydraFacial

HydraFacial hoitoa voi tehdä myös vartalon eri osa-alueille. HydraFacial LED ja lymfaterapiaa voidaan yhdistää hoitoihin tai tehdä erillisenä hoitona. Voit varata minkä tahansa HydraFacial hoidon ja katsoa kosmetologin kanssa mikä on juuri sinulle sopiva hoito. Kaikki HydraFacial hoidot ovat ajallisesti 30-45min.
 • HydraFacial Signature (kevyt puhdistus) 117 €
 • HydraFacial Signature (kevyt puhdistus + Glysal-kuorinta) 155 €
 • HydraFacial Clarifying 190 €

  Syvä puhdistus sisältää LED.

 • HydraFacial Radiance 220 €

  Kirkastava, pigmentti sisältää LED.

 • HydraFacial Age refinement 220 €

  Anti-age sisältää LED.

 • HydraFacial Platinum 260 €

  Hoito kaikilla mausteilla; lymfa, tehoampulli,kemiallinen kuorinta sekä LED.

 • HydraFacial Signature hoito selälle 135 €
 • HydraFacial Signature hoito selälle + Glysal-kuorinta 180 €
 • Hoidon yhteydessä lisäalue riippuen hoidosta 50-120 €

HydraFacial LED valoterapia/lymfa kasvoille

 • Hoidon yhteydessä LED/lymfa (alueesta riippuen) 40-80 €
 • LED valoterapia 49 €
 • Lymfaterapia vartalolle/kasvoille 80/50 €

Kemialliset kasvohoidot

NeoStratan kemialliset kuorinnat (happokuorinnat)

 • Retinolikuorinta 150 €
 • Lisäalue kaula tai dekoltee 40 €
 • lisäalue kädenselät 20 €

Lisäpalvelut

Varattavissa ainoastaan muiden hoitojen yhteydessä lisäpalveluna.
 • Kulmien muotoilu ja värjäys 25 €
 • Ripsien värjäys + kulmien muotoilu ja värjäys 35 €
 • Lash lift 70 €
 • Brow lift 50 €
 • Kasvojen sokerointi (pieni alue) 25 €
 • Dermaplaning 20 €

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Kosmetologiset hoidot

Yhteydenottolomake