Plastiikkakirurgiset hoidot

Tite-teknologia

Radioaaltopohjainen ihoa kiinteyttävä rasvaimu/kehon muotoilu sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat vähentää kehon rasvapitoisuutta ilman että seurauksena on samalla veltostunut, ryppyinen, roikkuva iho hoitoalueella. Tite hoito nimittäin parantaa ihon elastisuutta samalla kertaa.

Body-, Neck-, Face-, Arm- ja AccuTite

Body-, Neck- Face-, Arm- ja AccuTite ovat minimi-invasiivisia toimenpiteitä, jotka muokkaavat, kiinteyttävät, kiristävät ja kohottavat ihoa ilman leikkausta ja siitä seuraavia arpia. Tite teknologialla voit siten saavuttaa kauniita, kirurgiaan verrattavia hoitotuloksia ilman pidempää parantumisprosessia.

Millainen on hoitotoimenpide?

Kaikki Tite hoidot ovat minimi-invasiivisia. Tämä tarkoittaa ilman suurempia leikkaushaavoja. Ennen toimenpiteen aloittamista hoidettava alue puudutetaan paikallisesti. Hoitoaika vaihtelee hoitoalueesta riippuen, ollen yleensä n. 15-20 minuuttia per alue ja usein on mahdollista hoitaa useampi alue samalla kertaa.

Mitä alueita voidaan hoitaa?

Vatsa, allit (olkavarret), rinnat (varsinkin miehillä), reidet, ylä- ja alalomet, kaula ja kasvot ovat yleisimpiä hoitoalueita. Käytännössä voidaan hoitaa kaikkia kehon ja kasvojen alueita, jotka hyötyvät rasvan poistosta ja/tai ihon kiinteyttämisestä. BodyTite sopii suuremmille kehon alueille, NeckTite ja FaceTite pienemmille kehon alueille sekä kaulalle ja kasvoille. AccuTite sopii kaikkialle missä tarkkuustyö muotoilussa on tarkkaa.

ArmTite-lämpörasvaimu ja ihonkiinteytys menetelmä

Eroon ”alleista”!

ArmTite -olkavarsien lämpörasvaimu on menetelmä, joka perinteisen rasvaimun tapaan poistaa ylimääräistä rasvaa ja samaan aikaan radiofrekvenssienergialla lämmittää kudosta, aktivoi kollageenin ja sidekudoksen muodostumista sekä kiinteyttää ihoa. Tutkimukset osoittavat ihon kiinteytyneen jopa 40% enemmän kuin perinteisessä rasvaimussa.

Miten ArmTite eroaa perinteisestä rasvaimusta?

Perinteisessä rasvaimussa käytetään imuvälinettä, jolla imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. ArmTite -menetelmässä käytetään samantyyppistä liikettä mutta rasvasolut ”sulatetaan”, joka helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle.

ArmTite –menetelmällä tehty rasvaimu aiheuttaa vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa, ja potilas on työkykyinen 2-3 päivän kuluttua. Toimenpiteen jälkeen pidetään tukitekstiiliä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Toimenpiteen jälkeen hoidettavalla alueella tuntuu lievää arkuutta yhden viikon ajan, jonka aikana voi toimia normaalisti, ainoastaan liikunnan harrastaminen on kiellettyä.

Kuntoutumisaika

Normaalisti asiakas on valmis palaamaan kotiin ja päivittäisiin rutiineihin heti tai hyvin pian toimenpiteen jälkeen. Riippuen hoitoalueesta ja asiakkaasta vaihtelee kuntoutumisaika 1 päivästä 10 päivään. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi on käytettävä painetekstiiliä. Aluksi tekstiiliä käytetään ympäri vuorokauden ja käyttötunteja vähennetään ajan mittaan. Tässä on tärkeää noudattaa lääkärin määräyksiä.

Miten pian näen tuloksia?

Heti toimenpiteen jälkeen on hoitoalue luonnollisesti turvonnut, mutta turvotus häipyy yleensä nopeasti. Vaikka voit todennäköisesti nähdä tuloksia heti hoidon jälkeen, ne paranevat huomattavasti ajan myötä vähintään seuraavien 6kk ajan ja jopa 12kk asti, jonka aikana iho kiristyy entisestään ja uutta kollageenia muodostuu vanhan tueksi.

EyeTite/LidTite

EyeTite/LidTite on ihonalainenkiinteytys järjestelmä, joka on uusimpia innovaatioita huippusuositun BodyTiten tekijöiltä. EyeTite toteuttaa samaa radiofrekvenssienergia teknologiaa kuin edeltäjänsä Bodytite. EyeTite kiinteyttää ja nostaa painuvia ja ruikkuvia ylä- ja alaluomia, lisää ihon ja kudosten kimmoisuutta.

Omaamme pitkän kokemuksen BodyTite järjestelmän käytössä. Järjestelmä on ollut klinikallamme aktiivi käytössä jo vuodesta 2009 alkaen, ensimmäisenä Suomessa.

EyeTite tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tuloksia on nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen ja muutaman päivän kuluessa, kuitenkin lopulliset tulokset näkyvät 3-6 viikon kuluessa ihon uuden kollageenin muodostuessa, turvotuksen laskiessa ja mahdollisten mustelmien poistuessa.

BodyTite rasvaimu: Ennen ja jälkeen

Plastiikkakirurgin vastaanotto Tampereella ja Helsingissä

Vastaanotolla käydään läpi hoitovaihtoehdot ja laaditaan hoitosuunnitelma yhdessä lääkärin ja tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaanoton jälkeen saat toimenpiteestä tarkan kustannusarvion.
Palvelun hinta määräytyy konsultaatioon käytetyn ajan perusteella.

Hinnasto - Plastiikkakirurgiset hoidot

Hinnasto on alkaen -hinnasto ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lähtötilanteen, käsiteltävän alueen laajuuden mukaan sekä anestesiamuodon perusteella. Jokaisen palvelun hintaan lisätään toimistomaksu 20,00 € – 24,80 €.

Konsultaatio

  • Lääkärin konsultaatio 15 min alk. 65 €
  • Lääkärin konsultaatio 30 min alk. 110 €
  • Lääkärin konsultaatio 45 min alk. 150 €
  • Lääkärin konsultaatio 60 min alk. 180 €
  • Lääkärin konsultaatio 75 min alk. 210 €

Tite-teknologia

BodyTite

  • Vartalon kiinteyttävä rasvaimu BodyTite alk. 2500 €

NeckTite

  • Leuanalusen kiinteyttävä rasvaimu Neck-Tite alk. 1900 €

FaceTite

  • FaceTite (ihonalainen kiinteytys) alk. 900 €

ArmTite

AccuTite

KC Kauneustili

KC Kauneustili on joustava ja helppo tapa maksaa, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Plastiikkakirurgiset hoidot

Yhteydenottolomake

Liity kauneuspiiriläiseksi

Saat -25% alennuksen plastiikkakirurgian konsultaatiosta. Kauneuspiiriläisenä tiedät asioista aina ensimmäisenä ja saat parhaat edut sähköpostiisi.